Tuotteet

Olemme valinneet asiantuntijakäyttöömme laadukkaimmat tuotteet.

Etkö pääse tuoteostoksille hoitolaan? Voit myös tilata tuotteita kauttamme ja lähetämme ne sinulle. Kysy lisää: 044 5663 612 tai info@blvd.fi

BIOeffect_Logo

Islantilainen innovaatio biotekniikan edelläkävijältä. Ylellisiä, solun kasvutekijöitä sisältäviä nuorentavia ihonhoitotuotteita.

Tieteellistä ihonhoitoa ja ekologisuutta. Nimue on ainutlaatuinen dermokosmeseutikaalinen ammattitason ihonhoitosarja. Tuloksellinen kauneudenhoito on Nimuen perusperiaate, joten tuotteissa yhdistyvät aitojen, erittäin korkealaatuisten kasviuutteiden sekä bioteknologisesti tuotettujen raaka-aineiden parhaat puolet.

logo_hydra-facial

HydraFacial on ihontoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

logo_akilaine

Apteekeista tuttu ammattitason jalkojenhoitosarja, jossa on myös erikoistuotteet mm. diabeetikoiden jalkojen hoitoon, erittäin kuivalle iholle sekä voimakkaaseen hikoiluun.

logo_opi

Leikkimielisistä nimistään, valtavasta sävyvalikoimastaan ja pettämättömästä laadustaan tunnettu kynsilakkojen ammattilaissarja.

revitalash

Laadustaan tunnettu edelläkävijätuotemerkki, joka on toiminut jo yli 30 vuotta ripsien ja kulmien kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Tutkitusti pidemmät ja tuuheammat ripset, kulmakarvat ja hiukset!