Tuotteet

Olemme valinneet asiantuntijakäyttöömme laadukkaimmat tuotteet.

Etkö pääse tuoteostoksille hoitolaan? Voit myös tilata tuotteita kauttamme ja lähetämme ne sinulle. Kysy lisää: 044 5663 612 tai info@blvd.fi

BIOeffect_Logo

Islantilainen innovaatio biotekniikan edelläkävijältä. Ylellisiä, solun kasvutekijöitä sisältäviä nuorentavia ihonhoitotuotteita.

Bion

Luonnonmukainen, suuren suosion saavuttanut ainutlaatuinen ammattitason ihonhoitosarja, jolla on saavutettu erinomaisia tuloksia ihon- sekä aknen hoidossa.

logo_sisley

Ylellistä kosmetiikkaa luonnon raaka-aineista. Kasvipohjainen kauneudenhoito on Sisleyn perusperiaate, joten kaikissa tuotteissa on runsaasti aitoja, erittäin korkealaatuisia kasviuutteita sekä eteerisiä öljyjä

logo_hydra-facial

HydraFacial on ihontoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

logo_akilaine

Apteekeista tuttu ammattitason jalkojenhoitosarja, jossa on myös erikoistuotteet mm. diabeetikoiden jalkojen hoitoon, erittäin kuivalle iholle sekä voimakkaaseen hikoiluun.

logo_opi

Leikkimielisistä nimistään, valtavasta sävyvalikoimastaan ja pettämättömästä laadustaan tunnettu kynsilakkojen ammattilaissarja.

revitalash

Laadustaan tunnettu edelläkävijätuotemerkki, joka on toiminut jo yli 30 vuotta ripsien ja kulmien kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Tutkitusti pidemmät ja tuuheammat ripset, kulmakarvat ja hiukset!