Nuutunut, samea iho kirkastuu, kun muistat säännöllisen kuorinnan. Kirkastamisen lisäksi kuorinta pehmentää, raikastaa ja heleyttää ihoa.

Kuorinnan tarkoituksena on poistaa ihon pinnalle kerääntyneitä kuolleita ihosoluja, jotka tekevät ihon pinnasta samean ja epätasaisen näköisen.

  1. Kuorittu iho on vastaanottavaisempi, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin.
  2. Kuorinta myös stimuloi solujen uudistumista.
  3. Säännöllinen kuorinta pitää ihon kirkkaana ja raikkaana, jolloin epäpuhtauksiakin tulee vähemmän.

Millä iho kannattaa kuoria?            

Ihotyypin mukainen kuorintavoide on hyvä valita ammattilaisen avustuksella. Hyvä sääntö on, että mitä herkempi iho on, sitä hellävaraisempi kuorinta kannattaa valita. Boulevard Beautyssa saat apua oman ihotyyppisi tunnistamiseen ja oikeiden tuotteiden löytämiseen. Tehokkaita kuorintahoitoja tehdään hoitolassa ja voit ylläpitää hoitotulosta kotona.

Miten iho kuoritaan?

Levitä kuorinta-aine kostealle, puhdistetulle iholle hellävaraisin, pyörivin liikkein. Voimakas hankaaminen voi vaurioittaa ihoa. Kasvoille ja vartalolle on omat kuorinta-aineensa. Älä kuori kasvojen ihoa vartalon kuorinta-aineella. Kosteuta iho huolellisesti kuorinnan jälkeen.

Vinkki! Varo kasvojen kuorinnassa kannattaa herkkää silmänympärysihoa.

Vinkki! Vartalokuorinnassa kiinnitä huomiota etenkin ihon karheimpiin kohtiin kuten kyynärpäihin, käsivarsiin ja polviin.

Vinkki! Normaalia ihoa voi kuoria 1-2 kertaa viikossa. Jos sinulla on kuiva iho, kuorinta 1-2 kertaa kuukaudessa riittää.

Älä kuori liikaa

Liiallinen kuorinta ärsyttää ihoa ja altistuu herkemmin esimerkiksi auringon UV-säteilyn aiheuttamille vaurioille. Liiallisen kuorinnan seurauksena iho myös kuivuu herkästi, tietyt ihonalueet punoittavat, kutisevat ja hilseilevät, iho tuntuu aralta ja herkältä, iho tulehtuu ja ärtyy. Älä kuori, jos iho on rikki, erityisen herkkä tai arka.

Tervetuloa Boulevard Beautyyn – kerromme mielellämme lisää juuri sinun ihotyypillesi sopivista kuorinnoista! Varaa aikasi ihonhoito-opastukseen https://boulevardconsulting.avoinna24.fi/reservation

-Minna