Mitä BTB13 mikro-mesoterapia on?
BTB13 mikro-mesoterapia on erikoismenetelmä ihon uudistamiseen. Hoito edistää ihon kiinteyttä, kimmoisuutta, nuorekkuutta ja hyvää kuntoa.

Hoito yhdistää ihon kollageenin tuotantoa aktivoivan mikroneulauksen ja ihoa täyteläistävän mesoterapia -imeytyshoidon tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Se on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan kynämäisen mikroneulauslaitteen steriilien neulojen avulla ihoon pieniä kanavia. Mikrokanavien kautta tehoaineet päästään imeyttämään syvemmälle ihoon. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuisen, patentoidun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito-ohjelma:

– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
– kiinteyttää veltostunutta ihoa
– tasoittaa ihon väriä (ylipigmentaatio)
– tasoittaa ihon pintarakennetta (laajentuneet huokoset ja arvet)
– elvyttää valovaurioitunutta ihoa
– vahvistaa couperosa-ihoa
– avaa ja kirkastaa epäpuhdasta ihoa
– aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä
– aktivoi hiuspohjan toimintaa ja hiustenkasvua

Tiede taustalla –  suomalainen, ainutlaatuinen kantasoluteknologia
Suomalainen tutkijaryhmä Oulun yliopistosta on kehittänyt BTB13 -yhdisteen. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan ja on tieteellinen läpimurto, jolla on hyödyllisyysmallisuoja. BTB13 -yhdiste aktivoi ihon passivoituneita, heikosti toimivia kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä, joista mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. Mikro-mesoterapiahoidon avulla BTB13 -yhdiste imeytyy ihanteellisesti ihoon.

BTB13 -sarjan vaikuttavia aineita ovat mm. oroottihappo, L-karnitiini ja hyaluronihappo. Oroottihappo on kehossa esiintyvä aine, joka on välttämätön solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle, L-karnitiini toimii oroottihapon kuljettimena ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa poistaen soluista kuona-aineita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä täyteläisemmän.

Mitä BTB13 mikro-mesoterapiahoidossa tapahtuu?
Hoidossa iho puhdistetaan ja kuoritaan, jotta iholle ei jää epäpuhtauksia aiheuttamaan tulehduksia. Seuraavaksi ihoa käsitellään hygieenisellä mikroneulauslaitteella yhdessä ihotyypille sopivan hoitoseerumin kanssa. Kaikki hoitoseerumit sisältävät BTB13 -yhdistettä ja muita ihotyypin mukaisia vaikuttavia aineita. Lopuksi iholle levitetään kasvonaamio ja hoitovoide.

Miltä hoito tuntuu?
Mikroneulaus tuntuu iholla pienenä kihelmöintinä, mutta hoito on turvallinen myös ohuelle couperosa-iholle. Mikroneulaushoidon ei kuulu sattua tai jättää ihoa kipeäksi. Minulla hoito tuntui lähinnä siltä, että joku ajelee sähköhammasharjalla kasvoillani 😅

On mahdollista, että iho punoittaa, kihelmöi sekä tuntuu kiristävältä tai jopa kuivalta vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. Herkkäihoisilla iho voi reagoida viikonkin ajan hilseilemällä ja kuoriutumalla.

Mitä iholle tapahtuu hoidon jälkeen?
Hoidon jälkeen samana päivänä tulee välttää saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja auringonottoa, eikä iholle suositella levitettäväksi muita kuin ohjeistettuja tuotteita.
Iho alkaa korjata mikrokanavia välittömästi hoidon jälkeen ja ihon pinta on sulkeutunut noin 2-3 tunnin kuluttua. Tämän vuoksi iholle ei suositella meikkausta heti hoidon jälkeen. Kosmetiikkaa ja meikkiä voi käyttää normaalisti seuraavana päivänä.
Onnistunut hoito vaatii oikeanlaiset kotihoitotuotteet. Kahden viikon ajan hoidon jälkeen suositellaan ihoa vahvistavien, rauhoittavien ja tehokosteuttavien BTB13 -kotihoitotuotteiden käyttöä.

Aurinkoa tulee välttää viikon ajan ja aurinkosuojavoidetta käyttää koko hoitoprosessin ajan.

Seuraavien viikkojen aikana ihon kollageenintuotanto tehostuu. Tämä tuntuu ihon sileytenä ja näkyy juonteiden madaltumisena ja ihon heleytymisenä. Ihon uudistuminen tehostuu entisestään, kun käsittely uusitaan ja ihon epätasaisuus tasoittuu vielä selvemmin.

Ihanteellinen teho sarjahoidolla
Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla, mutta jo yksikin hoito kosteuttaa ja täyteläistää ihoa sekä lisää ihon kimmoisuutta. Sarjahoidon hoitovälisuositus on 4-6 viikkoa. Sarjahoito suositellaan tehtäväksi uudelleen aikaisintaan puoli vuotta edellisen sarjahoidon päättymisen jälkeen. Sarjahoitojen välillä voidaan tehdä ylläpitokäsittelyitä 2 kuukauden välein. Ylläpitokäsittelyiden välillä voidaan tehdä myös ihoa puhdistavia tai kunnostavia hoitoja sekä hapotushoitoja.

Mitä tämä hoito maksaa?
Olen päättänyt tehdä sinulle tutustumispaketin.

Yhden hoidon hinta on nyt 125,00 € (norm. 145,00 €). Hoito kestää noin 75 min.

Voit ostaa niin monta hoitoa kuin haluat ja käyttää ne toivomanasi ajankohtana. Nyt voit siis hankkia sarjahoidon hoidot edullisesti tai ostaa itsellesi myös tulevia hoitoja.

Lisäksi saat hoitoa tehostavista kotihoitotuotteista nyt tutustumisalennuksen -20%.

Esimerkkipaketti:
– Pro-Age Cleansing puhdistusvaahto, -maito tai misellivesi 250 ml 33,00 €
– Intense Hydration Toner -kasvovesi 250 ml 33,00 €
– Intense Hydration Serum 30 ml – tehokosteuttava seerumi 88,00 €
– Medical Anti-Redness Cream 46,00 €
– Pro-Age Vitalizing Cream 50 ml 88,00 €
– Pro-Age Firming Eye Cream 15 ml 54,00 €
————————————————————————————————–
Normaalihinta yhteensä 342,00 €
-20% (säästö 68,40 €)
———————————————–
Kotihoitotuotteiden pakettihinta yhteensä nyt 273,60 €
(Huom. kaikki tuotteet eivät ole välttämättömiä, autan sinua kotihoitotuotteiden valinnassa.)

Tarjous on voimassa 15.3. asti ja sen jälkeen hoidot ja tuotteet ovat saatavissa normaalihinnoin.

Varaa oma hoitoaikasi tästä.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon! 🌸

– Minna