Sisley on ranskalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1976. Yrityksen perustaja on viime syksynä edesmennyt Hubert d’Ornano, jonka perhe on yrityksen sielu . Sisley on tunnettu kaikkialla maailmassa ja merkin palvelupisteitä löytyy yli 90 maasta. Sisleyn tuotanto, tutkimus, logistiikka ja pääkonttori sijaitsevat Ranskassa.

Sisley on todellista kauneuden synergiaa. Sarjan tuotteissa yhdistellään useita korkealaatuisia luonnollisia kasviuutteita, jotka toimivat synergiassa. Näin saadaan erittäin toimivia ja tehokkaita hoitotuotteita, joilla saadaan parhaat hoitotulokset.

Eteeriset öljyt ovat myös tärkeässä osassa. Joissakin Sisley-tuotteissa koostumus viimeistellään eteerisillä öljyillä. Ne tehostavat hoitovaikutusta ja antavat tuotteelle ihanan, luonnollisen tuoksun.

Aikaa täydellisyydelle

Sisleyn menestyksen takana on mahdollisuus luoda jatkuvasti uusia innovaatioita. Tutkimustyö ja innovaatiot ovat Sisleyn laboratoriossa avainasemassa.

Kaikille Sisley-tuotteille tehdään kliiniset testit Ranskassa. Nämä testit tehdään niin omassa laboratoriossa kuin myös ulkoistetulla, sertifioidulla klinikalla. Sisley takaa turvalliset, siedettävät tuotteet – ilman haittavaikutuksia.

Näkyviä tuloksia

Jatkuva seuranta ja Sisleyn tutkimustiimi takaavat tehokkaiden ihonhoitotuotteiden saatavuuden. Tuotteiden laadun ja tulosten takana on laaja tiimi asiantuntijoita ja dermatologeja. Sisleyn voidepohjat sisältävät jopa 50 vaikuttavaa ainetta.

Kun löysin Sisleyn, olin ensimmäisestä kokeilukerrasta lähtien täysin vakuuttunut. Siksi haluan mahdollistaa asiakkailleni tämän upean sarjan hoidot hoitolassani. Haluan tarjota asiakkailleni vain parasta.  Boulevard Beauty on pääkaupunkiseudun ainoa Sisley-hoitola ja hoitovalikoiman löydät tästä: https://blvd.fi/palvelut/

Boulevard Beautysta löydät myös kaikki Sisley-kotihoitotuotteet, värikosmetiikan sekä ihanat Sisley-tuoksut. Tervetuloa ihastumaan!

Minna