Boulevard Beautyssa puhaltavat uudet tuulet! Uusi tuotesarja Nimue yhdistää kasviperäisten raaka-aineiden ja bioteknologisesti tuotettujen raaka-aineiden parhaat puolet ihonhoidossa.

Nimue-tuotesarja syntyi vuonna 1994, jolloin eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi loi uraauurtavan ihonhoitokonseptin plastiikkakirurgien ja heidän asiakkaidensa käyttöön. Tuotteilla ja ammattikäsittelyillä valmistellaan iho plastiikkakirurgisille operaatioille ja ne tehostavat toimenpiteistä toipumista.

Nimuen hoitomenetelmän tuloksellisuus sopii kaikkeen ihonhoitoon, vaikka kyseessä eivät olisikaan plastiikkakirurgiset toimenpiteet ja niistä toipuminen.

Tieteellisen kosmetiikan edelläkävijä

Nimuen edistykselliset tuoteformulat perustuvat kansainvälisten laboratorioiden kehittämien ensiluokkaisten raaka-aineiden käyttöön. Nimue on kosmeseutikaalinen ihonhoitosarja – ja tulokset puhuvat puolestaan.

Nimuen ainutlaatuiset tulokset perustuu alfahydroksihappojen (AHA) toimiviin yhdistelmiin, pitoisuuksiin ja vahvuuksiin. Kolmoisyhdistelmä = glykoli-, sitruuna- ja maitohappo + % + pH. Lisäksi tuotesarjassa hyödynnetään poikkeuksellisen runsaasti erilaisia kuljetusjärjestelmiä ja korkealaatuisia aktiiviaineita.

Miten kosmeseutikaaliset ihonhoitotuotteet eroavat tavallisesta kosmetiikasta?

Perinteiset ihonhoitotuotteet keskittyvät ihon pinnan kaunistamiseen ja epäkohtien peittämiseen. Kosmeseutikaalisten tuotteiden lähtökohtana on elvyttää ja tukea ihon omia toimintoja sekä edistää ihon uusiutumista, jolloin ihonhoidossa voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia.

Mikä tekee Nimuesta ainutlaatuisen?

Nimue on uuden sukupolven kosmeseutikaalinen ihonhoitosarja, joka aktivoi ja uudistaa ihoa. Nimuen kotihoitotuotteet ja hoitolassa tehtävät ammattikäsittelyt muodostavat hoito-ohjelman, jolla saavutetaan näkyviä hoitotuloksia ja tuetaan ihon optimaalista hyvinvointia.

Nimue on ekologinen, laadukas ja turvallinen sarja. Faktaa pähkinäkuoressa:

  • Ei synteettisiä hajusteita tai väriaineita
  • Ei parabeeneja
  • Ei mineraaliöljyjä tai lanoliinia
  • Ei mikromuoveihin pohjautuvia kuorintoja
  • Ei eläinkokeita tuotteilla tai raaka-aineilla (Nimue ei salli eläinkokeita missään muodossa. Nimue ei anna tuotteita myyntiin maihin, joissa viranomaiset vaativat tai teettävät eläinkokeita).

Tervetuloa kokemaan Nimuen ainutlaatuinen teho Boulevard Beautyyn!

Varaa aikasi tästä https://blvd.fi/varaa-aika/

-Minna