Istumatyö, kova treeni tai liian vähäinen liikunta vaikuttavat lymfakiertoon. Kun jalat tuntuvat raskailta ja lihakset ovat jumissa, on aika panostaa palautumiseen ja nestekierron tehostamiseen.

Air Relax Recovery Bootsit  näyttävät jääkiekkokassilta, mutta ovat kaikkea muuta. Nämä ”ihmebootsit” parantavat lymfa- ja verenkiertoa sekä nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi liiallisen istumisen, urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta.

Miksi Recovery Bootsit?

Aikaisemmin kompressiolaitteita käytettiin vain verenkierron ja lymfajärjestelmän sairauksista kärsiville potilaille. Nyt niin urheilujoukkueet, fysioterapeutit kuin ammattiurheilijatkin käyttävät Recovery Bootseja tehostamaan harjoittelua ja palautumista ja hoitamaan erilaisia vammoja. Uusimmat tutkimukset osoittavat, että lymfaterapia nopeuttaa lihasten palautumista.

Lymfaattisella järjestelmällä ei ole vastaavanlaista pumppua kuten sydän on verenkierrolle. Laskimo- ja lymfakierto eliminoivat toki maitohappoja passiivisesti, mutta se vie aikansa. Recovery Bootsit jäljittelevät tätä prosessia tuottamalla jalkoihin voimakasta, peräkkäistä puristusta, joka poistaa aristusta ja väsymystä aiheuttavia kuona-aineita.

Bootsien digitaalisesti kontrolloitu ilmanpainesysteemi saa aikaan dynaamisen puristuksen raajoissa, joissa on tyypillisesti huono verenkierto.

Recovery Bootsit sopivat esimerkiksi:

– Palautumiseen, mm. urheilusuoritusten, leikkausten ja pitkien lentojen jälkeen

– Urheiluvammojen hoitoon

– Tehostamaan verenkiertoa

– Helpottamaan kipua ja vähentämään turvotusta jaloissa

– Seuraavien sairauksien oireiden lievittämisessä: MS-tauti, fibromyalgia, lymfedeema, lipödeema, imusolmukkeiden poistosta aiheutuvat lymfajärjestelmän häiriöt, reumasairaudet, levottomat jalat, unettomuus ja erilaiset kiputilat. Hoidon jälkeen askeleet tuntuvat uskomattoman kevyiltä ja mahdolliset kivut sekä  turvotukset ovat tiessään.

Asiakkaani Riikan kokemus hoidosta:

”Hoidon jälkeen jalat tuntuivat höyhenenkevyiltä. Olo oli virkeä ja ”levännyt”. Treeni kulki aivan eri tavalla kuin ennen hoitoa. Myös janontunne oli kova ja joinkin hoidon jälkeen normaalia enemmän. Myös nesteet lähtivät mukavasti liikkeelle ja vessassa sai ravata tavallista useammin. Hoidon jälkeisenä päivänä olin hieman väsyneempi ja luulenkin sen johtuvan kuona-aineiden poistumisesta. Tämä väsymys kesti noin päivän ajan ja meni sitten ohi. Jaloissa ja lihaksissa hyvä tuntemus jatkui sen sijaan useita päiviä.”

Varaa oma hoitoaikasi tästä https://blvd.fi/varaa-aika/

Tervetuloa kokeilemaan!

-Minna