Aurinko on ihana, mutta tuo harmittavan usein iholle myös ei toivottuja pigmenttimuutoksia, joita kutsutaan kansankielellä myös maksaläiskiksi. Värimuutokset tekevät ihosta kirjavan ja levottoman näköisen. HydraFacial Skin Tone -hoidon avulla voit häivyttää auringonhaittoja ja kirkastaa ihoasi.

Mistä pigmenttimuutokset tulevat?

Liiallinen auringonvalolle altistuminen aiheuttaa sen, että iho alkaa puolustautua. Näin syntyy pigmenttimuutoksia eli maksaläiskiä. Auringonvalolle altistuminen, hormonit ja arpeutuminen stimuloivat melaniinin tuotantoa, minkä tarkoituksena on antaa iholle sen väri.

Puolustautuessaan auringonvaloa vastaan iho tuottaa normaalia enemmän melaniinia ja  tummuu liikaa. Myös ihon tulehdukset voivat aiheuttaa iholle hyperpigmentaatiota. Se voi olla myös hormoniperäistä, kuten raskaudesta, hormonaalisesta ehkäisystä tai lääkkeistä johtuvaa. Tällöin puhutaan melasmasta. Onneksi ihon värimuutoksia voidaan hoitaa.

HydraFacial™ Skin Tone -hoito syväpuhdistaa kasvojen ihon ja minimoi talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi.

Erikoiskäsittely pigmenttimuutoksille

Pigmenttimuutoksia häivyttävässä hoidossa iholle tehdään tehokkaampi GlySal -happokuorinta ja alueille, joilla on värin epätasaisuutta imeytetään pigmenttimuutoksiin tarkoitettu  Britenol®  -tehoseerumi.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pigmenttimuutoksiin tarkoitettua hoitoa suositellaan sarjahoitona. Jokainen hoitokerta vähentää pigmenttimuutosten näkyvyyttä.

Paras ajankohta sarjahoidolle on heti kesän jälkeen, mutta erityisesti pimeänä vuodenaikana, jolloin iholle ei tule voimakasta aurinkoaltistusta. Paras tulos saavutetaan, kun kotihoidossa käytetään lisäksi pigmenttimuutoksiin tarkoitettua erikoistuotetta.

HydraFacial™ Skin Tone -hoito sisältää seuraavat vaiheet: kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, tehoaineiden imeytys, tehoaineena pigmenttimuutoksiin tarkoitettu  Britenol®  -tehoseerumi. Hoidon hinta on 165 euroa.

Britenol®  -tehoseerumi sisältää Alfa-arbutiinia ja C-vitamiinia, jotka vähentävät ihon värin epätasaisuutta ja kirkastavat ihoa. Hinta on 79 euroa / 18 ml.

Pigmenttimuutoksia voi olla muuallakin kuin kasvoilla. Myös decolletelle on saatavilla oma käsittelynsä. HydraFacial™ Skin Tone  Decollete -hoidon hinta on 55 euroa.

Aloita syksy tasaisella ja kuulakkaalla iholla – HydraFacial -hoito antaa maksaläiskille kyytiä!

Tutustu HydraFacial -hoitoihin tästä.

Minna