Ihana Fire & Ice -hoito on täällä!

iS Clinicalin Fire & Ice on puolen tunnin todellinen “catwalk -hoito”, jossa iho on heti heleä, pehmeä ja tasaisen värinen. Ihanteellinen ennen tärkeää tilaisuutta. Hoitoon sisältyy rentouttava jalkojen hieronta!

Yksi USA:n suosituimmista farmaseuttisen tason ihonhoitosarjoista, iS Clinical on nyt Suomessa ja Boulevard Beautyssa!

iS Clinical on yhdysvaltalaisen Innovative Skincare LLC:n kehittämä ihonhoitosarja. Sarjan takana on joukko tunnettuja farmaseutteja, genetiikan asiantuntijoita, biologeja, biokemistejä ja lääkäreitä, jotka ovat kehittäneet merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon saralla sekä ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.

Julkkisten suosima sarja

iS Clinical -tuotteet ovat monien julkisuuden henkilöiden suosikkeja. Suositukset eivät ole maksettuja, vaan kaikki rakastavat iS Clinical -tuotteita. Tunnettuja iS Clinical -tuotteita käyttäviä julkisuuden henkilöitä ovat mm. Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Alba ja January Jones.

Tehokkaat tuotteet, välittömät tulokset

iS Clinical on hyödyntää uuden sukupolven askorbiinihappoteknologiaa (Advance+ L-Ascorbic Acid), joka on kehitetty stabiiliin muotoon tulosten optimoimiseksi. Tuotteissa hyödynnetään myös bioidenttistä copper tripeptide-1 -kasvutekijää, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu stimuloivan kollageenisynteesiä sekä Extremozymes-entsyymeitä, jotka pystyvät sopeutumaan ja viihtymään äärimmäisissä olosuhteissa sekä korjaavan ja suojaavan herkkiä proteiineja ja DNA:ta.

Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista luonnon entsyymiä, superoksididismutaasia, joka absorboi turvallisesti vapaita radikaaleja ihosta pois taistellen UV-valon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä ja soluvaurioita vastaan.

Lisäksi iS Clinicalin tuotteissa on perinteisempiä, tehokkaita vaikuttavia ainesosia kuten retinolia, kasvipohjaista hyaluronihappoa, hedelmähappoja, niacinamidea (B3-vitamiini) ja E-vitamiinia ja arbutiinia, muiden muassa, juuri optimaalisessa suhteessa parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi.

Ammattimaiseen ihonhoitoon

iS Clinical -tuotesarja kattaa kaikki tarvittavat tuotteet kotihoitoon. Jokainen tuote toimii useammassa eri roolissa, jolloin tuotearsenaalin ei tarvitse kotihoidossa olla suuren suuri.

Kotihoitotuotteiden tehoa kannattaa boostata säännöllisin kasvohoidoin. Esimerkiksi julkkistenkin suosikki Fire & Ice Facial -kasvohoito on erittäin tehokas, mutta silti miellyttävä kasvohoito, jossa iho saa puolessa tunnissa aivan uudenlaisen hehkun!

Lue lisää hoidosta https://blvd.fi/palvelut/ ja varaa oma aikasi nettiajanvarauksestamme!

Tervetuloa kokeilemaan!

-Minna