Mikroneulaus on erikoismenetelmä ihon uudistamiseen. Hoidon teho perustuu ihon luontaisen kollageenituotannon aktivointiin.

Hoito-ohjelma vaikuttaa ihoon monin eri tavoin
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
– kiinteyttää veltostunutta ihoa (hamsteriposket!)
– tasoittaa ihon väriä (ylipigmentaatio)
– tasoittaa ihon pintarakennetta (laajentuneet huokoset ja arvet)
– elvyttää valovaurioitunutta ihoa
– aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä

Mikroneulaus aktivoi ihon kollageenituotantoa
Ikääntymisen myötä ihon luontainen kollageenituotanto hidastuu ja kollageenin pilkkoutuminen kiihtyy. Mikroneulaus aktivoi ihoa tuottamaan kollageenia, jolloin saadaan näkyviä hoitotuloksia juonteiden ja ihon veltostumisen hoidossa.

Mikroneulaushoidossa ihoa käsitellään neulausrullalla. Jokaisella asiakkaalla on oma steriili mikroneulausrulla, jota käytetään sarjahoidon ajan. Neulat ovat 1 mm pitkiä ja tekevät ihoon kanavia, joiden kautta tehoaineet päästään viemään syvemmälle ihoon. Neulaamisen seurauksena ihossa vapautuu kasvutekijöitä ja kollageenituotanto aktivoituu. Mikroneulausrullan lisäksi hoidossa käytetään ihoa kosteuttavia, kiinteyttäviä ja hoitavia tuotteita.

Optimaalinen teho sarjahoidolla
Mikroneulaushoidon vaikutus ihon kollageenin tuotantoon on kumulatiivinen, se lisääntyy kerta kerralta. Tämän vuoksi hoito toteutetaan aina 6 kerran sarjahoitona. Sarjahoidon hoitokerrat tehdään kahden kuukauden aikana, jolloin tehdään neljä hoitoa viikon välein ja kaksi hoitoa kahden viikon välein. Tuloksia näkyy jo hoitosarjan aikana ja ihossa tapahtuu positiivisia muutoksia vielä 6-12 kk hoitosarjan päätyttyä. Sarjahoitoa suositellaan tehtäväksi kerran vuodessa, jonka jälkeen siirrytään ylläpitokäsittelyihin. Ylläpitokäsittelyitä voidaan tehdä 1-2 kuukauden välein ja välihoitoina voidaan tehdä myös ihoa puhdistavia tai kunnostavia hoitoja sekä hapotushoitoja.

Sarjahoidon hinta on 785,00 eur ja se maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä. Sarjahoidon voi maksaa myös osamaksulla Mash -laskulla. Tällöin saat ostoksista 14 päivän korottoman laskun, jonka voit halutessasi muuttaa osamaksuksi. Mash-laskulla ostaminen on näppärää, tarvitset sitä varten vain henkilötodistuksen.

Varaa mikroneulausaikasi tästä https://blvd.fi/varaa-aika/

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

-Minna