Teini-iässä mieshormonitaso nousee pojilla ja tytöillä, aiheuttaen finnejä, mustapäitä ja ihon kiiltelyä. Iho näppylöineen saattaa aiheuttaa stressiä ja laskea jopa nuoren itsetuntoa. Boulevard Beautyssa huomioidaan nuoren ihon erityistarpeet – ja annetaan parhaat vinkit ihonhoitoon.

Moni käy kosmetologilla ihonpuhdistuksessa ensimmäisen kerran silloin, kun iholla on jotakin häiritsevää, kuten finnejä tai mustapäitä. Aina ei kuitenkaan kannata odottaa ”ongelmiin” asti, vaan hoitaa ihoa ennaltaehkäisevästi. On myös tärkeää, että ammattilainen arvioi ihon kunnon, määrittää ihotyypin ja suosittelee sopivat tuotteet.

Olen nähnyt eri-ikäisten asiakkaiden erilaisia ihoja ja huomannut, että etenkin nuoret ovat helpottuneita ihonpuhdistuksen jälkeen – kun iho on jälleen raikkaampi ja syy ihon epäpuhtauksiin on alkanut selvitä. Ihon hormonaaliset muutokset ovat onneksi tilapäisiä, joten finneistä ja mustapäistä ei tarvitse kärsiä loppuelämää. Käytän laadukasta ja herkällekin iholle sopivaa Nimue-sarjaa nuorten kasvohoidoissa.

15- ja 16-vuotiaat teinipojat testasivat ensimmäistä kertaa ihonpuhdistusta hoitolassa. Näin hoito eteni:

1. Puhdistus
Iho puhdistettiin hellävaraisesti puhdistusgeelillä.

2. Hoitoneste
Ihon pH tasapainotettiin hoitonesteellä.

3. Entsyymikuorinta
Iho kuorittiin hellävaraisella entsyymikuorinnalla, joka sopii myös herkälle iholle.

4. Höyrytys
Höyrytyksen myötä ihon pinta pehmenee ja ihohuokoset ns. avautuvat ennen mekaanista puhdistusta.

5. Mekaaninen puhdistus
Ammattitaitoinen kosmetologi osaa puhdistaa ihon mekaanisesti ilman, että siitä jää jälkiä tai arpia. Älä kokeile mekaanista puhdistusta kotona.

6. Naamio
Korkeataajuushoidon jälkeen oli aika rentoutua naamio kasvoilla.

7. Loppuvoide
Lopuksi iholle levitettiin kiiltoa ehkäisevä kosteusvoide.


Rentoutumista hoitohetken lopuksi

Access Bars® nostaa ihonpuhdistuskokemuksen uudelle tasolle. Se on tieteellisesti tutkittu rentoutushoito, joka vapauttaa mielen ja kehon sellaisista ajatuksista ja tunteista, joita et enää tarvitse. Nykypäivän hektisessä elämäntyylissä aivot joutuvat työskentelemään taukoamatta ja etenkin nuoret kokevat kovia paineita monilla elämän osa-alueilla. Rentoutuminen voi olla vaikeaa.

Access Bars -hoidon voi yhdistää helposti ihonpuhdistuksen tai muun kasvohoidon yhteyteen. Hoidossa käsitellään 32 pään energiapistettä kevyesti painellen. Pisteiden käsittely stimuloi positiivisia muutoksia aivoissa. Hoitoa voisi kuvailla eräänlaiseksi aivojen ”kovalevyn puhdistukseksi”. Kun mieli kirkastuu ja ajatukset selkiytyvät, tilalle vapautuu ns. vastaanottamisen tila, jolloin keho ja mieli voivat luoda taas uutta.


Teinien kommentit ihonpuhdistuksesta ja Access Bars -hoidosta:

”Jännitin aluksi, että ihonpuhdistus sattuu, mutta Minna osasi puhdistaa ihon ilman ylimääräistä kipua. Yllätyin myös ihonhoitovinkeistä, joita sain hoidon aikana. Nyt haluan pitää ihostani huolta ja käydä säännöllisesti ihonpuhdistuksessa. Kun Access Bars -hoito-osuus alkoi, hämmästelin aluksi, että mitä nyt tapahtuu, mutta vähitellen rentouduin. Olo hoidon jälkeen oli virkeämpi ja rennompi. Huomasin myös seuraavana aamuna, että olin nukkunut paremmin ja jaksoin nousta helpommin.” -Aaro, 16 v.

”Olen kärsinyt iho-ongelmista jonkin aikaa, mutta en ole oikein osannut hoitaa niitä. Minna kertoi selkeästi finnien ja mustapäiden synnystä ja ihonhoidosta. Mekaaninen puhdistus nipisteli hieman, mutta ei ollut yhtään paha juttu. Naamion aikana olin melkein unessa. Tulen kasvohoitoon uudestaankin!” -Atte, 15 v.


Blvd Beauty Teens ihonpuhdistushoito 
60 min. 98 €

Hoito on teini-ikäiselle tarkoitettu ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään nuoren ihon puhdistamiseen, kirkastamiseen ja raikastamiseen.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhdistus, entsyymikuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, huulihoide, ihoa rauhoittava naamio sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla.

 

Access Bars® -hoito  50 min. 85 €

Access Bars® on tieteellisesti tutkittu hoito, joka vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse.

 Access Bars® -hoidossa käsitellään 32 pään pistettä lempeästi painellen.

Access Bars® -hoito
– helpottaa nukkumista
– parantaa unen laatua
– rentouttaa
– vähentää stressiä
– vapauttaa alitajuisia uskomuksia, tunteita, ajatuksia ja muistoja
– vähentää häiritseviä ajatuksia
– helpottaa ahdistusta ja masennusta
– auttaa elämän muutoksissa
– parantaa itseluottamusta
– tuo lisää elämäniloa ja energiaa

Tervetuloa hoitamaan iho kuntoon! Varaa hoitoaika kätevästi tästä.

-Minna