Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla.

Sokeroinnilla voidaan poistaa ihokarvoja kaikkialta kehosta, esimerkiksi kasvoilta, rintakehältä, selästä, kainaloista, käsivarsista, intiimialueelta ja jaloista.

Sokeroinnilla voi muotoilla hiusrajan kauniiksi, poistaa pulisongit ja niskakarvat. Miesten kulma-, nenä- ja korvakarvat siistitään sokeroinnilla hellävaraisesti, kivuttomasti ja nopeasti. Sokerointi kuorii ihoa, poistaa vaatteista tulleet väriaineet ja kemikaalit sekä kirkastaa tatuoinnit.

Sokerointia voidaan tehdä naisille, miehille ja nuorille. Joskus voi tulla eteen vaikka tarve esim. koulukiusaamisen takia poistaa lapselta häiritsevän pitkää tummaa karvaa käsivarsista tai ylähuulesta. Sokerointi on turvallista kaikenikäisille.

Ammattilaisen tekemä sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen. Sen ansiosta iho pysyy sileänä 3-6 viikkoa, koska karvat irtoavat karvatupestaan. Sen jälkeen karvat kasvavat pehmeinä. Esimerkiksi höyläämällä karvat katkeavat, jolloin karvojen terävät reunat ärsyttävät ihoa sekä tuntuvat kovilta ja kutittavilta. Itse kotona vahaamalla karvat myös helposti katkeavat.

Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita tai ärsytä ihoa. Sokerimassa sisältää vettä, sitruunamehua, sokeria ja arabikumia ja on vesiliukoista.

Mikä parasta, sokerointiin ei tarvitse kasvattaa karvoja. Taitava sokeroija poistaa jo 1-2 mm pituisia karvoja.

Varaa sokerointiaikasi tästä https://blvd.fi/varaa-aika/

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

-Minna