Boulevard Beauty on ylellinen kauneushoitola Iso Roballa

Boulevard Beauty on kauneushoitola Punavuoren sydämessä. Liike on todellinen hyvinvoinnin keidas ja kokonaisvaltaiseen kauneuteen erikoistunut ylellinen hoitola – juuri Sinulle. Hoitolassa saat hetken omaa aikaa, rauhoittumista ja samalla parhaat mahdolliset hoidot ja kotihoitotuotteet.

Boulevard Beauty avasi ovensa vuonna 2014. Hoitolan perustaja ja sielu Minna Luostarinen on valinnut hoitolassa käytettävät tuotesarjat monipuoliseen kosmetiikka-alan kokemukseensa perustuen. Tehokas, korkealaatuinen Nimue, huippuraaka-aineisiin perustuva Dibi, ripsien ja kulmakarvojen kasvua edistävä RevitaLash, meikkauksen erikoisosaaja ARTDECO ja sokeroinnin pioneeri Alexandria Body Sugaring ovat sarjoja, joihin voi luottaa.

Minna haluaa tarjota asiakkailleen vain laadukkaimmat hoidot ja kotihoitotuotteet.

”Halusin valita hoitolaani sellaiset tuotteet, jotka tuovat tulosta. Kun asiakas nousee hoitotuolista tai käyttää kotihoitotuotteitaan, hänen täytyy nähdä ihossaan tapahtunut muutos”, Minna sanoo.

Boulevard Beautyssa nautit mm. erilaisista kasvo- ja jalkahoidoista, ripsien- ja kulmien värjäyksesta ja sokeroinneista. Myös ihonhoito- ja meikkiopastus sekä erilaiset tapahtumat kuuluvat monipuolisen hoitolan palveluihin.

Tervetuloa tutustumaan kokonaisvaltaisen kauneuden Boulevard Beautyyn!

Tarina Boulevard Beautyn takana

Minulta kysytään usein, mistä yrityksen nimi juontaa juurensa.

Kävin aiemmin erään sarjan Brand Managerina usein työmatkoilla kosmetiikan ja kauneuden pääkaupungissa Pariisissa ja ihastuin siellä katukyltteihin. Siitä sain idean yrityksen nimeen ja logoon. Pariisissa bulevardien katukylteissä teksti oli kyltissä aina Blvd jotakin. Päätin silloin, että jos joskus perustan oman yrityksen, niin siihen tulee tuon mallinen logo, jossa lukee Blvd. Tästä ajatuksesta syntyi myös yrityksen nimi.

Tervetuloa siis kauneuden “boulevardille” Helsingin Punavuoreen. Osoitteeseen Iso Roobertinkatu 33.

Minna, Boulevard Beautyn perustaja

Minna

Boulevard Beautyn perustaja Minna Luostarinen on todellinen kauneusalan moniosaaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään hän työskenteli yli 20 vuotta erilaisissa kauneudenhoitoalan tehtävissä, muun muassa kosmetologina, kosmetiikkaneuvojana ja kouluttajana. Minnalle on kertynyt kokemusta myös tuotepäällikön sekä myyntipäällikön tehtävissä kosmetiikan maahantuojien palveluksessa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Minna on koulutukseltaan kosmetologi, tradenomi ja intuitiivinen energiahoitaja. Hän on syventänyt ammattitaitoaan vuosien aikana lukuisissa eri koulutuksissa niin Suomessa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa kuin USA:ssakin. Tällä hetkellä hän opiskelee hoitotyön ohella klassiseksi homeopaatiksi. Minna on asunut ja työskennellyt pitkään ulkomailla ja puhuu useita eri kieliä. Palvelutkin luonnistuvat englanniksi, saksaksi ja italiaksi!

Inhimillinen kosketus & vankkaa osaamista

Kosketus on asia, joka unohtuu usein tämän päivän kiireisessä elämäntyylissä. Minna vaalii inhimillisen kosketuksen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. 

”Olen vakuuttunut kauneudenhoidon ja kosketuksen merkityksestä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Tehtyäni pitkään tuloshakuista työtä huomasin ihmisten suuren tarpeen rauhoittua. Moni kaipaa rentoutusta ja hetken lepoa arjen kiireen keskellä. Tavoitteenani on vaikuttaa positiivisesti asiakkaideni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Annan ihmisille energeettisen hoitokokemuksen ja mielen rauhoittumista. Työni on hyvin palkitsevaa. On mahtavaa, kun asiakkaat lähtevät hyvillä mielin ja rentoutuneina hoitolasta”, Minna kertoo.

Anna hetki aikaa itsellesi ja tule Boulevard Beautyyn – räätälöimme sinulle sopivan hoitokokonaisuuden ja kokonaisvaltainen rentoutuminen on taattu.