Boulevard Beauty on ylellinen kauneushoitola Iso Roballa

Boulevard Beauty on kauneushoitola Punavuoren sydämessä. Liike on todellinen hyvinvoinnin keidas ja kokonaisvaltaiseen kauneuteen erikoistunut ylellinen hoitola – juuri sinulle. Hoitolassa saat hetken omaa aikaa, rauhoittumista ja samalla parhaat mahdolliset hoidot ja kotihoitotuotteet.

Boulevard Beauty avasi ovensa vuonna 2014. Hoitolan perustaja ja sielu Minna Luostarinen on valinnut hoitolassa käytettävät tuotesarjat monipuoliseen kosmetiikka-alan kokemukseensa perustuen. Luonnonmukainen Esse Probiotic Skincare, tehokas ja korkealaatuinen BTB13, huippuraaka-aineisiin perustuva Dibi Milano, meikkauksen erikoisosaaja ARTDECO ja sokeroinnin pioneeri Alexandria Body Sugaring ovat sarjoja, joihin voi luottaa.

Minna haluaa tarjota asiakkailleen vain laadukkaimmat hoidot ja kotihoitotuotteet.

”Halusin valita hoitolaani sellaiset tuotteet, jotka tuovat tulosta. Kun asiakas nousee hoitotuolista tai käyttää kotihoitotuotteitaan, hänen täytyy voida nähdä ihossaan tapahtunut muutos”, Minna sanoo.

Boulevard Beautyssa nautit mm. erilaisista kasvo- ja jalkahoidoista, ripsien- ja kulmien värjäyksesta ja sokeroinneista. Myös intuitiiviset energiahoidot, rentouttavat Access Bars -käsittelyt ja homeopaattiset opiskelijakonsultaatiot kuuluvat monipuolisen hoitolan palveluihin.

Tervetuloa tutustumaan kokonaisvaltaisen kauneuden Boulevard Beautyyn!

Tarina Boulevard Beautyn takana

Minulta kysytään usein, mistä yrityksen nimi juontaa juurensa.

Kävin aiemmin erään sarjan Brand Managerina usein työmatkoilla kosmetiikan ja kauneuden pääkaupungissa Pariisissa ja ihastuin siellä katukyltteihin. Siitä sain idean yrityksen nimeen ja logoon. Pariisissa bulevardien katukylteissä teksti oli kyltissä aina Blvd jotakin. Päätin silloin, että jos joskus perustan oman yrityksen, niin siihen tulee tuon mallinen logo, jossa lukee Blvd. Tästä ajatuksesta syntyi myös yrityksen nimi.

Tervetuloa siis kauneuden “boulevardille” Helsingin Punavuoreen. Osoitteeseen Iso Roobertinkatu 33.

Minna, Boulevard Beautyn perustaja

Minna

Olen Boulevard Beautyn perustaja Minna Luostarinen, kauneus- ja hyvinvointialan moniosaaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistäni työskentelin yli 20 vuotta erilaisissa kauneudenhoitoalan tehtävissä, muun muassa kosmetologina, kosmetiikkaneuvojana ja kouluttajana. Minulle on kertynyt kokemusta myös tuotepäällikön sekä myyntipäällikön tehtävissä kosmetiikan maahantuojien palveluksessa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Olen koulutukseltani kosmetologi, tradenomi ja intuitiivinen energiahoitaja. Ammattitaitoni on syventynyt vuosien aikana lukuisissa eri koulutuksissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä opiskelen hoitotyön ohella klassiseksi homeopaatiksi Homeopathy School Helsinki -oppilaitoksen 4-vuotisessa koulutuksessa, josta valmistun 2024. Olen asunut ja työskennellyt pitkään ulkomailla ja puhun useita eri kieliä. Palvelutkin luonnistuvat suomen ja savon lisäksi englanniksi, saksaksi ja italiaksi!

Inhimillinen kosketus & vankkaa osaamista

Kosketus on asia, joka unohtuu usein tämän päivän kiireisessä elämäntyylissä. Vaalin inhimillisen kosketuksen merkitystä ja olen vakuuttunut kauneudenhoidon ja kosketuksen merkityksestä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Tehtyäni pitkään tuloshakuista työtä huomasin ihmisten suuren tarpeen rauhoittua. Moni kaipaa rentoutusta ja hetken lepoa arjen kiireen keskellä. Tavoitteenani on vaikuttaa positiivisesti asiakkaideni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Annan ihmisille energeettisen hoitokokemuksen ja mielen rauhoittumista. Työni on hyvin palkitsevaa. On mahtavaa, kun asiakkaat lähtevät hyvillä mielin ja rentoutuneina hoitolasta.

Anna hetki aikaa itsellesi ja tule Boulevard Beautyyn – räätälöin sinulle sopivan hoitokokonaisuuden ja kokonaisvaltainen rentoutuminen on taattu.