Lahjakortit

Ilahduta mieluisalla lahjalla – hetkellä omaa aikaa!

Voit noutaa lahjakortin hoitolasta, soittaa 044 566 3612 tai tilata sen verkosta helposti itsellesi tai suoraan kortin saajalle!

Lahjakortin maksu onnistuu hoitolassa käteisellä, pankkikortilla, Visa- tai Master -luottokorteilla, Klarnalla sekä MobilePaylla tai tilisiirtona.

Boulevard Beauty -lahjakortin saat myös sähköpostitse toimitettuna. Toimitamme lahjakortin postitse tai 24 h kuluessa tilauksesta sähköpostiin pdf-muodossa. Lahjakortin arvo aktivoituu kassajärjestelmässämme lahjakortin sarjanumerolla, kun suoritus näkyy tilillämme.

Tulostettava lahjakortti toimii parhaiten paksummalle paperille printattuna ja lentolippumaiseksi voucheriksi leikattuna. Lahjakortin voi myös näyttää älypuhelimen näytöltä.

Lahjansaaja voi varata hoitoajan nettisivujen kautta sähköisesti tai puhelimitse.

Lahjakortti on voimassa 9 kuukautta ostopäivästä ja se tulee käyttää korttiin merkittyyn voimassaolopäivään mennessä. Tarvittaessa lahjakortin voi käyttää useammalla käyttökerralla – kuitenkin voimassaoloajan sisällä. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä. Lahjakortti voidaan tarvittaessa vaihtaa samanhintaiseen palveluun tai tuotteisiin. Lahjakorttia ei voida hyvittää tai vaihtaa rahaksi.

Lue lahjakortti -aiheinen blogikirjoituksemme https://blvd.fi/05/muista-aitia-muita-kevaan-juhlijoita/

Tervetuloa lahjakorttiostoksille!

Tilaa lahjakortti

Voit valita lahjakorttiin haluamasi hoidot täältä tai määrittää itse valitsemasi summan, jonka lahjansaaja voi käyttää Boulevard Beautyssa haluamallaan tavalla.

    1. Lahjakortin tiedot


    Kirjepostina lähetettävän lahjakortin arvoon lisätään kiinteä toimituskulu 2,00 €

    Lahjakortin toimitus (pakollinen kenttä)

    2. Tilaajan tiedot