Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivinen energiahoito 89 €
– Toisen hoidon yhteydessä 30 min. 59 €

Hoito vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen.  Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.
Asiakkaat ovat kertoneet, että energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi.

Voit tulla energiahoitoon hoitolaan tai se voidaan tehdä etähoitona. Molemmat tavat ovat yhtä tehokkaita. Energiahoidon aikana asiakas rentoutuu peiton alla hoitopedissä tai etähoidossa oman kodin rauhassa.

Varaa aikasi tästä.


 

Intuitiivinen energiahoito kasvohoidon yhteydessä

Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito 90 min. 169 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta,  epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus tai lempeä erikoishieronta, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Blvd Beauty Energy Balance Plus kasvo- ja energiahoito 120 min. 199 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta. Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, lempeä erikoishieronta ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Varaa aikasi tästä.

 


 

Access Bars®

Access Bars -hoito  60 min. 108 €

Access Bars on tieteellisesti tutkittu hoito, joka vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse.

Hoidossa käsitellään 32 pään energiapistettä kevyesti painamalla. Näiden pisteiden käsittely stimuloi positiivisia muutoksia aivoissa. Hoitoa voi ajatella ikäänkuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin keho ja mieli voivat alkaa luoda sitä, mitä ne eniten kaipaavat. Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, seksiin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Access Bars -hoidosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jolla on pystytty todentamaan neurologiset ja fyysis-emotionaaliset vaikutukset.

Access Bars -hoito
– helpottaa nukkumista
– parantaa unen laatua
– rentouttaa
– vähentää stressiä
– vapauttaa alitajuisia uskomuksia, tunteita, ajatuksia ja muistoja
– vähentää häiritseviä ajatuksia
– helpottaa ahdistusta ja masennusta
– vähentää paniikkioireita
– helpottaa ADD-, ADHD- ja OCD -oireita
– elvyttää kehon omia paranemisprosesseja
– lisää kehon energiavirtausta
– auttaa elämän muutoksissa
– parantaa itseluottamusta
– lisää tietoisuutta
– tuo lisää elämäniloa ja energiaa

Hoito sopii kaikille: aikuisille, lapsille ja nuorille sekä myös raskaana oleville naisille.

Varaa aikasi tästä.

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.