Intuitiivinen energiahoito
45 min. 75 €
– Toisen hoidon yhteydessä 30 min. 55 €

Hoito vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen.  Hoito tukee arjessa jaksamista ja olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Voit tulla energiahoitoon hoitolaan tai se voidaan tehdä etähoitona. Molemmat tavat ovat yhtä tehokkaita. Energiahoidon aikana asiakas rentoutuu peiton alla hoitopedissä tai etähoidossa oman kodin rauhassa.

Varaa aikasi tästä.Kasvo- ja energiahoito samassa paketissa

Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito  1 h 45 min. 175 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, rentouttavan aromaterapiahengityksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, lempeän erikoishieronnan, silmänympärysalueen hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Ihon mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. 
Hoitoon sisältyy 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Tämä hoito sopii hyvin lahjaksi! Hanki lahjakortti tästä.

Varaa aikasi tästä.Access Bars -hoito 
50 min. 85 €

Access Bars on tieteellisesti tutkittu hoito, joka vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse.

Hoidossa käsitellään 32 pään energiapistettä kevyesti painamalla. Näiden pisteiden käsittely stimuloi positiivisia muutoksia aivoissa. Hoitoa voi ajatella ikäänkuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin keho ja mieli voivat alkaa luoda sitä, mitä ne eniten kaipaavat. Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, seksiin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Access Bars -hoidosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jolla on pystytty todentamaan neurologiset ja fyysis-emotionaaliset vaikutukset.

Access Bars -hoito
– helpottaa nukkumista
– parantaa unen laatua
– rentouttaa
– vähentää stressiä
– vapauttaa alitajuisia uskomuksia, tunteita, ajatuksia ja muistoja
– vähentää häiritseviä ajatuksia
– helpottaa ahdistusta ja masennusta
– vähentää paniikkioireita
– helpottaa ADD-, ADHD- ja OCD -oireita
– elvyttää kehon omia paranemisprosesseja
– lisää kehon energiavirtausta
– auttaa elämän muutoksissa
– parantaa itseluottamusta
– lisää tietoisuutta
– tuo lisää elämäniloa ja energiaa

Hoito sopii kaikille: aikuisille, lapsille ja nuorille sekä myös raskaana oleville naisille.

Varaa aikasi tästä.

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.