Homeopatia

Mitä homeopatia on?

Opiskelen klassiseksi homeopaatiksi Homeopathy School Helsinki -oppilaitoksen 4-vuotisessa koulutuksessa. Koulutuksen ajan teen homeopaattisia opiskelijakonsultaatioita ohjaajan valvonnassa.

Opiskelijakonsultaatio  170 €
Opiskelijakonsultaatio sisältää haastattelun ja kaksi seurantakertaa. Ensimmäisellä vastaanottokerralla tehdään n. 90 min. kestävä haastattelu, jonka jälkeen teen analyysin ja lääkeainesuosituksen. Lähetän analyysin ohjaajalle ja keskustelen hänen kanssaan lääkeaineen sopivuudesta. Tämän jälkeen asiakkaalle määritetään lääkeaine ja varataan seuranta-aika 6-8 viikon päähän. Konsultaatio voidaan tehdä hoitolassa tai Zoom-, FaceTime- tai WhatsApp- videoyhteydellä. Konsultaation hinta maksetaan ensimmäisen konsultaatiokerran yhteydessä. Maksu onnistuu käteisellä, kortilla, tilisiirtona tai MobilePaylla.

Minna: ”Homeopaattina teen työtäni rakkaudesta ihmiseen ja elämää kunnioittaen. Päämääränä on asiakkaan terveyden ylläpitäminen ja palauttaminen.”

Kaikki asiakkaaseen liittyvä tieto on luottamuksellista ja asiakasta koskeva aineisto säilytetään lukitussa paikassa.

Homeopaattinen konsultaatio on varattavissa ajanvarausjärjestelmästä ”Luontaishoidot” -otsikon alta tai voit myös soittaa tai laittaa viestin ja kysyä lisää, puh. 044 5663 612.

Akuutti homeopaattinen konsultaatio 20 € alkava 15 min.
Konsultaatio tehdään puhelimitse, videoyhteydellä (WhatsApp, FaceTime, Zoom, Skype) tai sähköpostilla.
Puhelinkonsultaatioaika akuuteille tapauksille on perjantaisin klo 9-11 puh. 044 5663 612.
Mikäli tarvitset akuuttikonsultaation muuna aikana, ota yhteyttä sähköpostitse info@blvd.fi

Kesto on yleensä max. 30 min. ja sisältää max. 10 min. pikaseurannan 48 h sisällä.

Akuuttikonsultaation maksu suoritetaan
Mobile Paylla numeroon 10133
tai tilille:Boulevard Consulting Oy, FI54 1544 3000 0628 64

 

 

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.