Ihonhoitokonsultaatio ja meikkiopastus

Ihonhoitokonsultaatio ja meikkiopastus 30 min. 46

Ihotyypin määritys, sinulle sopivien ihonhoito- tai meikkituotteiden valinta ja käytön opastus. Saat kattavat vinkit oman ihosi hoitoon ja yksilölliset tuotesuositukset. Konsultaatio onnistuu myös videoyhteyden avulla. Hinta hyvitetään alk. 60 € tuoteostosta.

 

Ystävätapahtuma

Kysy meiltä 3-12 henkilölle räätälöidyistä ystävätapahtumista. Tapahtumassa voidaan keskittyä johonkin tiettyyn teemaan, jota osallistujat toivovat. Teemana voi olla esim. ihonhoito, meikkaus, stailaus, kukkien sidonta, hyvinvointi & mieli, miesten ihonhoito, aromaattiset öljyt, korut & aurinkolasit… tai ehdota sinua kiinnostavaa aihetta! Olemme järjestäneet mm. syntymäpäiviä, babyshowereita, pikkujouluetkoja ja polttareita. Järjestämme toiveiden mukaisen tapahtuman tarjoiluineen ja vierailijoineen. Ystävätapahtuman aikana osallistujat saavat 20% alennuksen tuoteostoista.

Ystävätapahtuman hinta on 33 € per henkilö ja kesto 2 h
HUOM! Covid-19 rajoitusten voimassaoloaikana osallistujamäärä on max 5 henkilöä.
Tee varaus puhelimitse 044 5663 612 / Minna

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.