Kasvohoidot

Blvd Beauty hoidot
Voit varata tietyn hoidon sijasta pelkän ajan, jolloin kasvohoidon hoitotuotteet ja –menetelmät määritellään ihosi kunnon ja toiveittesi mukaisesti. Pidemmissä hoidoissa ehditään tekemään sekä ihon epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus että pidempi hieronta erilaisin menetelmin. Kaikki hoidot ovat tehokkaita, hellävaraisia ja miellyttäviä ja sopivat sekä naisille että miehille.

Nämä hoidot sopivat hyvin myös lahjaksi. Hanki lahjakortti tästä.

Lue tyytyväisten asiakkaidemme suositukset tästä.


Blvd Beauty MyTime kasvohoito 
1 h 10 min. 129 €

Hoito on yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään rentoutumiseen ja toiveittesi mukaan räätälöityyn hoitoon.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta,  epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus tai rentouttava erikoishieronta, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.


Blvd Beauty SuperPampering kasvohoito  
1 h 40 min. 156 €

Kaipaatko pitkää, hellivää hoitoa?
Hoito on yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään rentoutumiseen ja toiveittesi mukaan räätälöityyn hoitoon. Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi erikoishieronta.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, tarpeen mukaan höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, rentouttava erikoishieronta ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.


Blvd Beauty Ritual kasvohoito minimanikyyrillä tai minipedikyyrillä 
2 h 10 min. 186 €

Rentoudu ylellisessä hoidossa samalla, kun kasvojen ihosi lisäksi kätesi tai jalkasi hoidetaan kauniiksi. Hoito on yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään rentoutumiseen ja toiveittesi mukaan räätälöityyn hoitoon. Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, tarpeen mukaan höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, erikoispitkä hieronta, joka koostuu kolmesta erilaisesta kasvohieronnasta ja niska-hartiahieronnasta: itämainen paineluhieronta, kasvojen piirteitä kohottava syvälihashieronta ja rentouttava erikoishieronta ihotyypin mukaisilla tuotteilla, naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Kasvohoidon aikana tehdään minimanikyyri tai -pedikyyri, joihin sisältyy käsien ja jalkojen kynsien huolittelu, kynsinauhojen siistiminen sekä hieronta.
Hoidon jälkeen iho on välittömästi kiinteämpi, kimmoisampi ja pehmeämpi.


Blvd Beauty Teens ihonpuhdistushoito 
1h 108 €

Hoito on teini-ikäiselle tarkoitettu ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään nuoren ihon puhdistamiseen, kirkastamiseen ja raikastamiseen.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhdistus, entsyymikuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, korkeataajuushoito, huulihoide, ihoa rauhoittava naamio sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta nuoren toiveen mukaan.

Varaa aikasi tästä.


 

Kasvo- ja energiahoito samassa paketissa


Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito
  1 h 30 min. 169 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta,  epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus tai lempeä erikoishieronta, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.


Blvd Beauty Energy Balance Plus kasvo- ja energiahoito 
2 h 199 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.
Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, lempeä erikoishieronta ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Varaa aikasi tästä.


 

DIBI Milano erikoishoidot ihon ikääntymistä ja ikääntymisen merkkejä vastaan

DIBI Filler Code 60 min. 159 eur
Ihoa täyteläistävä erikoiskasvohoito stressaantuneelle iholle, jossa on ryppyjä ja juonteita. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.

Hoidossa iho kuoritaan entsymaattisella erikoiskuorinnalla. Juonteisiin imeytetään erikoisseerumi ja one-to-one-mapping -erikoistuote. Naamiona käytetään helmiäistä sisältävää volyymikauneusnaamiota, joka täyttää ja virkistää kokonaisvaltaisesti sekä tehostaa käytettyjen seerumeiden täyttövaikutusta ihossa. Hoidon jälkeen ihon on kuulas, kiinteä ja huomattavasti nuorekkaamman näköinen. Hoidon kesto on 60 min.


DIBI Lift Creator
60 min. 159 eur
Napakoittava erikoishoito veltostuneelle iholle. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.

Hoito

– kiinteyttää, napakoittaa ja nuorentaa ihoa

– selkeyttää leukalinjaa

– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita

– heleyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa

– piristää ja keventää sekä mieltä että kehoa

– lisää ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

Hoidossa iholle tehdään pintapuhdistus ja se kuoritaan hedelmähappokuorinnalla. Sen jälkeen iholle imeytetään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan räätälöity yhdistelmä erikoisseerumeita, jonka päälle levitetään silkkivolyyminaamio. Naamio ulottuu koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja sen vaikutuksen aikana tehdään naamion päällä itämainen paineluhieronta. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään kiinteyttävä erikoishoitovoide. Hoidon jälkeen iho on napakampi, täyteläisempi ja heleämpi. Hoidon kesto on 60 min.


DIBI erikoishoidot sarjahoitona
795 €  (maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä)

Sarjahoito toteutetaan 5 kerran hoitosarjana, jolloin hoito tehdään 1-2 viikon välein.

Sarjahoidon ostaja saa hoidon tueksi kotihoitotuotteen Filler Code Miracle Cream 50 ml tai Lift Creator Cream 50 ml (arvo 150 €).

Varaa aikasi tästä.


ESSE Experience kasvohoito 60 min. 119 €

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella.
Hoito sisältää myös kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat päänahan rentouttava käsittely, käsien hemmotteleva hieronta tai silmänympärysalueen stimuloiva hieronta. Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito.


ESSE Signature kasvohoito
90 min. 139 €

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!
Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu.
Vaihtoehdot ovat päänahan rentouttava käsittely, käsien hemmotteleva hieronta tai silmänympärysalueen stimuloiva hieronta. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.


ESSE Ultimate Experience kasvohoito
120 min. 169 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn. Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

Varaa aikasi tästä.


 

NIMUE Hapotuskäsittely (15/35 %) kollageeni- tai merilevänaamiolla 119 €

Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle iholle, jossa esiintyy kuivuutta, epäpuhtauksia sekä juonteita, ylipigmentoituneelle ja epätasaisesta ihon sävystä kärsivälle iholle.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhditus, entsyymikuorinta, hapotuskäsittely 15/35 % Bio-active Complex kuorinta-aineella, kollageeni- tai merilevänaamio, hoidon viimeistely lopputuotteilla.

Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava hapotuskäsittely silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä saa huokoset näyttämään pienemmiltä. Hoidon kesto on 60 min.

Yksittäiskäsittelynä hoito on ihoa kirkastava ja kosteuttava.
Sarjahoito: suositellaan 3-5 hoitosarjaa 1 hoito/ vko. Sarjahoidolla saa tuloksia ihon uudistamiseen, kiinteyttämiseen, syväkosteuttamiseen ja se ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

 

NIMUE Mikroneulaus

Sarjahoito 785 €  (maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä)
Ylläpitohoito sarjahoidon jälkeen 119 €

Mikroneulaus on erikoismenetelmä ihon uudistamiseen. Hoidon teho perustuu ihon luontaisen kollageenituotannon aktivointiin.

Hoito-ohjelma                      
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita      
– kiinteyttää veltostunutta ihoa           
– tasoittaa ihon väriä (ylipigmentaatio)                   
– tasoittaa ihon pintarakennetta (laajentuneet huokoset)          
– elvyttää valovaurioitunutta ihoa       
– aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä            

Ikääntymisen myötä ihon luontainen kollageenituotanto hidastuu ja kollageenin pilkkoutuminen kiihtyy. Mikroneulaus aktivoi ihoa tuottamaan kollageenia, jolloin saadaan näkyviä hoitotuloksia juonteiden ja ihon veltostumisen hoidossa.    

Mikroneulaushoidossa ihoa käsitellään neulausrullalla. Neulat ovat 1 mm pitkiä ja tekevät ihoon kanavia, joiden kautta tehoaineet päästään viemään syvemmälle ihoon. Neulaamisen seurauksena ihossa vapautuu kasvutekijöitä ja kollageenituotanto aktivoituu. Mikroneulausrullan lisäksi hoidossa käytetään ihoa kosteuttavia, kiinteyttäviä ja hoitavia tuotteita. Hoidon kesto on 60 min.

Hoito toteutetaan aina 6 kerran sarjahoitona 2 kuukauden aikana (4 hoitoa viikon välein, 2 hoitoa 2 viikon välein). Tuloksia näkyy jo hoitosarjan aikana ja ihossa tapahtuu muutoksia vielä 6-12 kk hoitosarjan päätyttyä. Sarjahoitoa suositellaan tehtäväksi kerran vuodessa, jonka jälkeen siirrytään ylläpitokäsittelyihin. Ylläpitokäsittelyitä voidaan tehdä 1-2 kuukauden välein.

Varaa aikasi tästä.Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä:

Access Bars® -hoito 60 min. 108 €

Intuitiivinen energiahoito 30 min. 59 €

Kulmien kestovärjäys 20 €
Kulmien muotoilu
10 €

Ripsien kestovärjäys 20 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30 €

Meikki kasvohoidon päätteeksi 10 €
Kevyt 10 min. huolittelu kasvohoidon jälkeen, sis. meikkipohja, poskipuna, ripsiväri, huulikiilto tai huulipuna.

Minipedi -jalkahoito kasvohoidon yhteydessä 49 €
Kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen, jalkojen kevyt raspaus, hieronta. Ei sisällä lakkausta.

Recovery Boots Pro lymfaterapia
Sopii kaikille rentouttamaan ja poistamaan turvotusta.
30 min. 18 €
60 min.  33 €

Ihonhoitokonsultaatio ja meikkiopastus

Ihonhoitokonsultaatio 40 min. 58 €
Ihotyypin määritys, sinulle sopivien ihonhoitotuotteiden valinta ja käytön opastus. Saat kattavat vinkit oman ihosi hoitoon ja yksilölliset tuotesuositukset.

Meikkiopastus 40 min. 58 €
Sinulle sopivien meikkituotteiden valinta ja käytön opastus. Saat kattavat vinkit meikkiisi ja yksilölliset tuotesuositukset.

Varaa aikasi tästä.

 

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.