Kasvohoidot

Blvd Beauty -kasvohoidot räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Hoitotuotteet ja -menetelmät määritellään asiakkaan ihon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoidot tehdään ESSE Skincare tai BTB13 tuotesarjoilla. Kaikki hoidot ovat tehokkaita, hellävaraisia ja miellyttäviä ja sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille.

Lue tyytyväisten asiakkaidemme suositukset tästä.


Blvd Beauty Hour kasvohoito 
60 min. 98 €

Hoito on asiakkaan iholle räätälöity kokonaisuus, joka kirkastaa ja ravitsee ihoa ja mieltä.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, alkupuhdistuksen, kuorinnan, silmänympärysihon hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin, hieronnan ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään asiakkaan toiveen mukaan käsihieronta,  jalkahieronta tai kehon energiajärjestelmän puhdistus ja tasapainotus.
Hoidon jälkeen iho on välittömästi heleämpi ja pehmeämpi.

 

Blvd Beauty MyTime kasvohoito  90 min. 148 €

Hoito on yksilöllisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään ihon kunnon mukaan räätälöityyn hoitoon ja rentoutumiseen.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, rentouttavan aromaterapiahengityksen, ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan tai timanttihionnan, LED-valoterapian, rentouttavan erikoishieronnan, silmänympärysihon hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Ihon höyrytys ja mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Hoidon aikana tehdään asiakkaan toiveen mukaan rentouttava Access Bars pään paineluhoito, käsihieronta, jalkahieronta tai kehon energiajärjestelmän puhdistus ja tasapainotus.
Hoidon jälkeen iho on välittömästi kirkkaampi, pehmeämpi ja nuorekkaampi.

Tämä hoito sopii hyvin lahjaksi! Hanki lahjakortti tästä.


Blvd Beauty Divine Ritual kasvohoito 
120 min. 178 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä, jalkapohjien kuorinnalla ja hieronnalla, jonka jälkeen tehdään selän rentouttava käsittely. Hoito jatkuu yksilöllisellä kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin, LED-valoterapian, silmänympärysihon hoidon, huulihoiteen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, rentouttavan kasvohieronnan ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla.
Ihon höyrytys ja mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Hoidon aikana tehdään asiakkaan toiveen mukaan rentouttava Access Bars pään paineluhoito, käsihieronta tai kehon energiajärjestelmän puhdistus ja tasapainotus.
Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

Varaa hoitoaikasi tästä.Blvd Beauty Teens ihonpuhdistushoito 
60 min. 98 €

Hoito on teini-ikäiselle tarkoitettu ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään nuoren ihon puhdistamiseen, kirkastamiseen ja raikastamiseen.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien mekaanisen puhdistuksen, huulihoiteen, ihoa rauhoittavan naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla.

Lue blogikirjoitus ihonpuhdistushoidosta tästä!

Varaa hoitoaikasi tästä.


 

Blvd Beauty Energy Hour kasvo- ja energiahoito  60 min. 98 €

Hoito on asiakkaalle räätälöity ihoa ja mieltä kirkastava ja virkistävä kokonaisuus.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, silmänympärysihon hoidon, huulihoiteen ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla.
Hoidon jälkeen iho on välittömästi heleämpi ja pehmeämpi.

Hoitoon sisältyy 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoito sisältää kehon energiajärjestelmän puhdistuksen ja tasapainotuksen sekä fyysisen kehon, kehon energiajärjestelmän ja energiakehojen hoidon. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito  1 h 45 min. 168 €

Kasvo- ja energiahoito samassa paketissa
Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, rentouttavan aromaterapiahengityksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, lempeän erikoishieronnan, silmänympärysalueen hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Ihon höyrytys ja mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. 
Hoitoon sisältyy 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoito sisältää kehon energiajärjestelmän puhdistuksen ja tasapainotuksen sekä fyysisen kehon, kehon energiajärjestelmän ja energiakehojen hoidon. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Tämä hoito sopii hyvin lahjaksi! Hanki lahjakortti tästä.

Varaa hoitoaikasi tästä.BTB13 mikro-mesoterapia kasvoille ja kaulalle
75 min. 145 eur
Ylläpitohoito, kun hoitojen väli on alle 6 viikkoa 132 eur

BTB13 mikro-mesoterapia kasvoille, kaulalle ja decolletelle 90 min. 188 eur
Ylläpitohoito, kun hoitojen väli on alle 6 viikkoa 172 eur

BTB13 mikro-mesoterapia on erikoismenetelmä ihon uudistamiseen. Hoito edistää ihon kiinteyttä, kimmoisuutta, nuorekkuutta ja hyvää kuntoa.

Hoito yhdistää ihon kollageenin tuotantoa aktivoivan mikroneulauksen ja ihoa täyteläistävän mesoterapia -imeytyshoidon tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Se on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan kynämäisen mikroneulauslaitteen steriilien neulojen avulla ihoon pieniä kanavia. Mikrokanavien kautta tehoaineet päästään imeyttämään syvemmälle ihoon. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Yhdistettynä ainutlaatuisen, patentoidun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito-ohjelma:
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
– kiinteyttää veltostunutta ihoa
– tasoittaa ihon väriä (ylipigmentaatio)
– tasoittaa ihon pintarakennetta (laajentuneet huokoset ja arvet)
– elvyttää valovaurioitunutta ihoa
– vahvistaa couperosa-ihoa
– avaa ja kirkastaa epäpuhdasta ihoa
– aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä
– aktivoi hiuspohjan toimintaa ja hiustenkasvuaDIBI Lift Creator
60 min. 168 eur
Ylläpitohoito, kun hoitojen väli on alle 6 viikkoa 156 eur

Napakoittava erikoishoito veltostuneelle iholle. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.

Hoito
– kiinteyttää, napakoittaa ja nuorentaa ihoa
– selkeyttää leukalinjaa
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
– heleyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa
– piristää ja keventää sekä mieltä että kehoa
– lisää ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

Hoidossa iholle tehdään alkupuhdistus ja se kuoritaan hedelmähappokuorinnalla. Sen jälkeen iholle imeytetään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan räätälöity yhdistelmä erikoisseerumeita, jonka päälle levitetään silkkivolyyminaamio. Naamio ulottuu koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja sen vaikutuksen aikana tehdään naamion päällä itämainen paineluhieronta. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään kiinteyttävä erikoishoitovoide. Hoidon jälkeen iho on napakampi, täyteläisempi ja heleämpi.

Varaa hoitoaikasi tästä.ESSE Expess tutustumishoito
30 min. 65 €

Tutustu helposti Essen tuotteisiin ja hoitoihin.
Konsultoivassa, virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet. Hoidon päätteeksi tehdään hoitosuunnitelma ja suositellaan tuotteet kotihoitoon.
Saat hoidon veloituksetta ostaessasi 150 € arvosta tuotteita hoidon yhteydessä.

ESSE Experience kasvohoito 60 min. 118 €

Probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Ihoa rauhoittavaan, tasapainottavaan, kirkastavaan ja kosteuttavaan hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin imeytyksen, yksilöidyn hieronnan, naamion ja käsien tai jalkojen rentouttavan hieronnan.

ESSE Signature kasvohoito 90 min. 138 €

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!
Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, yksilöidyn hieronnan, naamion ja käsien tai jalkojen rentouttavan hieronnan. Ihon mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Varaa hoitoaikasi tästä.LED-valoterapiahoito
45 min. 65 €
LED-valoterapiahoito 45 min. + Recovery Boots Pro Lymfaterapia 30 min. 75 €

LED- valoterapialla on ihoa parantava vaikutus ja se perustuu valon eri taajuuksien ihoa rauhoittavaan, aktivoivaan ja uudistavaan vaikutukseen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

LED-valoterapia sopii hoitamaan

  • Ihon ikääntymismuutoksia
  • Lievää- ja keskivaikeaa aknea
  • Ruusufinniä eli rosaceaa ja PODia
  • Ihon pigmenttimuutoksia
  • Punoittavaa ja herkkää ihoa
  • Haavan ja arpien paranemisen nopeuttamista

LED-valoterapia on kivuton, rentouttava hoito, jolla on tutkitusti myös mielialaa kohottava vaikutus.

LED-valoterapia voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai se voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin, ks. Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, tehoaine, LED-valoterapia, hoidon viimeistely lopputuotteilla.

Varaa hoitoaikasi tästä.NIMUE Hapotuskäsittely merilevänaamiolla
60 min. 108 €

Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle iholle, jossa esiintyy kuivuutta, epäpuhtauksia sekä juonteita, ylipigmentoituneelle ja epätasaisesta ihon sävystä kärsivälle iholle.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhditus, entsyymikuorinta, hapotuskäsittely 15/35 % Bio-active Complex kuorinta-aineella, merilevänaamio, hoidon viimeistely lopputuotteilla.

Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava hapotuskäsittely silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä saa huokoset näyttämään pienemmiltä.

Yksittäiskäsittelynä hoito on ihoa kirkastava ja kosteuttava.
Sarjahoito: suositellaan 3-5 hoidon sarjaa 1 hoito/ vko. Sarjahoidolla saa tuloksia ihon uudistamiseen, kiinteyttämiseen, syväkosteuttamiseen ja se ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Varaa hoitoaikasi tästä.Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä

Access Bars® -hoito 60 min. 85 €

Intuitiivinen energiahoito 30 min. 55 €  / 60 min. 85 €
Intuitiivinen energiapuhdistus 15 min. 25 €

Kulmien kestovärjäys 25 €
Kulmien muotoilu
15 €

Ripsien kestovärjäys 25 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 40 €

LED-valoterapia kasvohoidon yhteydessä 25 €

Minipedi jalkahoito kasvohoidon yhteydessä 20 min. 45 €
Kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen, jalkojen kevyt raspaus, hieronta. Hoito ei sisällä lakkausta. Voit valita perinteisen lakkauksen tai geelilakkauksen lisäpalveluna.

Blvd Beauty Classic jalkahoito kasvohoidon yhteydessä 60 min. 72 €
Klassinen jalkahoito, joka keventää jalkasi ja mielesi! Hoito sisältää jalkojen puhdistuksen kämpimillä pyyhkeillä, kovettumien poiston, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen ja hieronnan.
Hoito ei sisällä lakkausta. Voit valita perinteisen lakkauksen tai geelilakkauksen lisäpalveluna.

OPI Classic perinteinen lakkaus jalkahoidon yhteydessä 10 €
OPI Gelcolor geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä 25 €

Recovery Boots Pro Lymfaterapia
Lymfalahkeet sopivat kaikille rentouttamaan ja poistamaan turvotusta.
30 min. 25

Varaa hoitoaikasi tästä.


Ihonhoitokonsultaatio

ESSE Expess tutustumishoito 30 min. 65 €

Tutustu helposti Essen tuotteisiin ja hoitoihin.
Konsultoivassa, virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet.  Hoidon päätteeksi tehdään hoitosuunnitelma ja suositellaan tuotteet kotihoitoon.
Saat hoidon veloituksetta ostaessasi 150 € arvosta tuotteita hoidon yhteydessä.

Varaa hoitoaikasi tästä.Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.