Kasvohoidot

Kaikki hoidot ovat tehokkaita, hellävaraisia ja miellyttäviä ja sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille.

Lue tyytyväisten asiakkaidemme suositukset tästä.


Blvd Beauty Teens ihonpuhdistushoito 
60 min. 98 €

Hoito on teini-ikäiselle tarkoitettu ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään nuoren ihon puhdistamiseen, kirkastamiseen ja raikastamiseen.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien mekaanisen puhdistuksen, huulihoiteen, ihoa rauhoittavan naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla.

Lue blogikirjoitus ihonpuhdistushoidosta tästä!

Varaa hoitoaikasi tästä.


Blvd Beauty MyTime kasvohoito 
90 min. 148 €

Hoito on yksilöllisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään ihon kunnon mukaan räätälöityyn hoitoon ja rentoutumiseen.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, rentouttavan aromaterapiahengityksen, kehon energiajärjestelmän puhdistuksen ja tasapainotuksen, ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan tai timanttihionnan, rentouttavan erikoishieronnan, joka koostuu kolmesta erilaisesta kasvohieronnasta ja niska-hartiahieronnasta, silmänympärysihon hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Ihon höyrytys ja mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Naamion aikana tehdään rentouttava Access Bars pään paineluhoito, käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.

Hoidon jälkeen iho on välittömästi kirkkaampi, pehmeämpi ja nuorekkaampi.

Tämä hoito sopii hyvin lahjaksi! Hanki lahjakortti tästä.


Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito  1 h 45 min. 176 €

Kasvo- ja energiahoito samassa paketissa
Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, rentouttavan aromaterapiahengityksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, lempeän erikoishieronnan, silmänympärysalueen hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Ihon höyrytys ja mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. 
Hoitoon sisältyy 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoito sisältää kehon energiajärjestelmän puhdistuksen ja tasapainotuksen sekä fyysisen kehon, kehon energiajärjestelmän ja energiakehojen hoidon. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Tämä hoito sopii hyvin lahjaksi! Hanki lahjakortti tästä.

Varaa aikasi tästä.


 

BTB13 mikro-mesoterapia kasvoille ja kaulalle
75 min. 145 eur

BTB13 mikro-mesoterapia kasvoille, kaulalle ja decolletelle 90 min. 190 eur

Tutustumistarjous 15.3.2023 asti:
BTB13 mikro-mesoterapiahoito kasvoille ja kaulalle  125 eur, BTB13 mikro-mesoterapia kasvoille, kaulalle ja decolletelle 170 eur ja BTB13 -tuotteet -20%

BTB13 mikro-mesoterapia on erikoismenetelmä ihon uudistamiseen. Hoito edistää ihon kiinteyttä, kimmoisuutta, nuorekkuutta ja hyvää kuntoa.

Hoito yhdistää ihon kollageenin tuotantoa aktivoivan mikroneulauksen ja ihoa täyteläistävän mesoterapia -imeytyshoidon tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Se on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan kynämäisen mikroneulauslaitteen steriilien neulojen avulla ihoon pieniä kanavia. Mikrokanavien kautta tehoaineet päästään imeyttämään syvemmälle ihoon. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Yhdistettynä ainutlaatuisen, patentoidun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito-ohjelma:
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
– kiinteyttää veltostunutta ihoa
– tasoittaa ihon väriä (ylipigmentaatio)
– tasoittaa ihon pintarakennetta (laajentuneet huokoset ja arvet)
– elvyttää valovaurioitunutta ihoa
– vahvistaa couperosa-ihoa
– avaa ja kirkastaa epäpuhdasta ihoa
– aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä
– aktivoi hiuspohjan toimintaa ja hiustenkasvuaDIBI Lift Creator
60 min. 158 eur

Napakoittava erikoishoito veltostuneelle iholle. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.

Hoito
– kiinteyttää, napakoittaa ja nuorentaa ihoa
– selkeyttää leukalinjaa
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
– heleyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa
– piristää ja keventää sekä mieltä että kehoa
– lisää ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

Hoidossa iholle tehdään alkupuhdistus ja se kuoritaan hedelmähappokuorinnalla. Sen jälkeen iholle imeytetään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan räätälöity yhdistelmä erikoisseerumeita, jonka päälle levitetään silkkivolyyminaamio. Naamio ulottuu koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja sen vaikutuksen aikana tehdään naamion päällä itämainen paineluhieronta. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään kiinteyttävä erikoishoitovoide. Hoidon jälkeen iho on napakampi, täyteläisempi ja heleämpi.

Varaa hoitoaikasi tästä.


 

ESSE Expess tutustumishoito 30 min. 65 €

Tutustu helposti Essen tuotteisiin ja hoitoihin.
Konsultoivassa, virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet. Hoidon päätteeksi tehdään hoitosuunnitelma ja suositellaan tuotteet kotihoitoon.
Saat hoidon veloituksetta ostaessasi 150 € arvosta tuotteita hoidon yhteydessä.

ESSE Experience kasvohoito 60 min. 118 €

Probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Ihoa rauhoittavaan, tasapainottavaan, kirkastavaan ja kosteuttavaan hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin imeytyksen, yksilöidyn hieronnan, naamion ja käsien tai jalkojen rentouttavan hieronnan.

ESSE Signature kasvohoito 90 min. 138 €

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!
Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, yksilöidyn hieronnan, naamion ja käsien tai jalkojen rentouttavan hieronnan. Ihon mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

 

ESSE Ultimate Experience kasvohoito 120 min. 168 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä, jalkapohjien kuorinnalla ja hieronnalla, jonka jälkeen tehdään selän rentouttava käsittely. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, eläviä probiootteja sisältävän tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, yksilöidyn kasvohieronnan ja naamion. Ihon mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa.
Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

Varaa hoitoaikasi tästä.


 

NIMUE Hapotuskäsittely merilevänaamiolla 60 min. 120 €

Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle iholle, jossa esiintyy kuivuutta, epäpuhtauksia sekä juonteita, ylipigmentoituneelle ja epätasaisesta ihon sävystä kärsivälle iholle.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhditus, entsyymikuorinta, hapotuskäsittely 15/35 % Bio-active Complex kuorinta-aineella, merilevänaamio, hoidon viimeistely lopputuotteilla.

Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava hapotuskäsittely silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä saa huokoset näyttämään pienemmiltä.

Yksittäiskäsittelynä hoito on ihoa kirkastava ja kosteuttava.
Sarjahoito: suositellaan 3-5 hoidon sarjaa 1 hoito/ vko. Sarjahoidolla saa tuloksia ihon uudistamiseen, kiinteyttämiseen, syväkosteuttamiseen ja se ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Varaa hoitoaikasi tästä.Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä:

Access Bars® -hoito 50 min. 85 €

Intuitiivinen energiahoito
30 min. 55 €
45 min. 85 €

Kulmien kestovärjäys 25 €
Kulmien muotoilu
15 €

Ripsien kestovärjäys 25 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 40 €

Minipedi-jalkahoito kasvohoidon yhteydessä 45 €
Kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen, jalkojen kevyt raspaus, hieronta. Ei sisällä lakkausta.

Recovery Boots Pro lymfaterapia
Sopii kaikille rentouttamaan ja poistamaan turvotusta.
30 min. 25


Ihonhoitokonsultaatio

ESSE Expess tutustumishoito 30 min. 65 €

Tutustu helposti Essen tuotteisiin ja hoitoihin.
Konsultoivassa, virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet.  Hoidon päätteeksi tehdään hoitosuunnitelma ja suositellaan tuotteet kotihoitoon.
Saat hoidon veloituksetta ostaessasi 150 € arvosta tuotteita hoidon yhteydessä.

Varaa hoitoaikasi tästä.


Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.