Kasvohoidot

Kaikki hoidot ovat tehokkaita, hellävaraisia ja miellyttäviä ja sopivat sekä naisille että miehille.

Lue tyytyväisten asiakkaidemme suositukset tästä.


Blvd Beauty Teens ihonpuhdistushoito 
60 min. 115 €

Hoito on teini-ikäiselle tarkoitettu ihonpuhdistushoito, jossa keskitytään nuoren ihon puhdistamiseen, kirkastamiseen ja raikastamiseen.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, alkupuhdistuksen, entsyymikuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, korkeataajuushoito, huulihoide, ihoa rauhoittava naamio sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla.

Varaa aikasi tästä.


Blvd Beauty MyTime kasvohoito 
90 min. 145 €

Hoito on yksilöllisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään ihon kunnon mukaan räätälöityyn hoitoon ja rentoutumiseen.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, rentouttavan aromaterapiahengityksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan tai timanttihionnan, rentouttavan erikoishieronnan, joka koostuu kolmesta erilaisesta kasvohieronnasta ja niska-hartiahieronnasta, silmänympärysihon hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Ihon höyrytys ja mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.

Hoidon jälkeen iho on välittömästi kirkkaampi, pehmeämpi ja nuorekkaampi.

Tämä hoito sopii hyvin lahjaksi! Hanki lahjakortti tästä.


Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito  1 h 45 min. 175 €

Kasvo- ja energiahoito samassa paketissa
Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää ihonhoitokonsultaation, rentouttavan aromaterapiahengityksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, lempeän erikoishieronnan, silmänympärysalueen hoidon, huulihoiteen, tehoseerumin ja naamion sekä hoidon viimeistelyn lopputuotteilla. Ihon höyrytys ja mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. 
Hoitoon sisältyy 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Tämä hoito sopii hyvin lahjaksi! Hanki lahjakortti tästä.

Varaa aikasi tästä.


 

Erikoishoidot ihon ikääntymistä ja ikääntymisen merkkejä vastaan

DIBI Filler Code 60 min. 160 eur
Ihoa täyteläistävä erikoiskasvohoito stressaantuneelle iholle, jossa on ryppyjä ja juonteita. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.

Hoidossa iho kuoritaan entsymaattisella erikoiskuorinnalla. Juonteisiin imeytetään erikoisseerumi ja one-to-one-mapping -erikoistuote. Naamiona käytetään helmiäistä sisältävää volyymikauneusnaamiota, joka täyttää ja virkistää kokonaisvaltaisesti sekä tehostaa käytettyjen seerumeiden täyttövaikutusta ihossa. Hoidon jälkeen ihon on kuulas, kiinteä ja huomattavasti nuorekkaamman näköinen. Hoidon kesto on 60 min.

DIBI Lift Creator
60 min. 160 eur

Napakoittava erikoishoito veltostuneelle iholle. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.

Hoito

– kiinteyttää, napakoittaa ja nuorentaa ihoa
– selkeyttää leukalinjaa
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
– heleyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa
– piristää ja keventää sekä mieltä että kehoa
– lisää ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

Hoidossa iholle tehdään alkupuhdistus ja se kuoritaan hedelmähappokuorinnalla. Sen jälkeen iholle imeytetään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan räätälöity yhdistelmä erikoisseerumeita, jonka päälle levitetään silkkivolyyminaamio. Naamio ulottuu koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja sen vaikutuksen aikana tehdään naamion päällä itämainen paineluhieronta. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään kiinteyttävä erikoishoitovoide. Hoidon jälkeen iho on napakampi, täyteläisempi ja heleämpi. Hoidon kesto on 60 min.


 

ESSE Expess tutustumishoito 30 min. 65 €

Tutustu helposti Essen tuotteisiin ja hoitoihin.
Konsultoivassa, virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet. Hoidon päätteeksi tehdään hoitosuunnitelma ja suositellaan tuotteet kotihoitoon.
Saat hoidon veloituksetta ostaessasi 150 € arvosta tuotteita hoidon yhteydessä.

ESSE Experience kasvohoito 75 min. 125 €

Probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Ihoa rauhoittavaan, tasapainottavaan, kirkastavaan ja kosteuttavaan hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin imeytyksen, yksilöidyn hieronnan, naamion ja jalkojen rentouttavan käsittelyn. Ihon mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

ESSE Ultimate Experience kasvohoito 120 min. 175 €

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, eläviä probiootteja sisältävän tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, yksilöidyn hieronnan, naamion, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn. Ihon mekaaninen puhdistus tehdään tarvittaessa. Ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

Varaa aikasi tästä.


 

NIMUE Hapotuskäsittely (15/35 %) kollageeni- tai merilevänaamiolla 60 min. 120 €

Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle iholle, jossa esiintyy kuivuutta, epäpuhtauksia sekä juonteita, ylipigmentoituneelle ja epätasaisesta ihon sävystä kärsivälle iholle.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhditus, entsyymikuorinta, hapotuskäsittely 15/35 % Bio-active Complex kuorinta-aineella, kollageeni- tai merilevänaamio, hoidon viimeistely lopputuotteilla.

Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava hapotuskäsittely silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä saa huokoset näyttämään pienemmiltä. Hoidon kesto on 60 min.

Yksittäiskäsittelynä hoito on ihoa kirkastava ja kosteuttava.
Sarjahoito: suositellaan 3-5 hoitosarjaa 1 hoito/ vko. Sarjahoidolla saa tuloksia ihon uudistamiseen, kiinteyttämiseen, syväkosteuttamiseen ja se ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.


NIMUE Mikroneulaus

Sarjahoito 785 €  (maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä)
Ylläpitohoito sarjahoidon jälkeen 120 €

Mikroneulaus on erikoismenetelmä ihon uudistamiseen. Hoidon teho perustuu ihon luontaisen kollageenituotannon aktivointiin.

Hoito-ohjelma                      
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita      
– kiinteyttää veltostunutta ihoa           
– tasoittaa ihon väriä (ylipigmentaatio)                   
– tasoittaa ihon pintarakennetta (laajentuneet huokoset)          
– elvyttää valovaurioitunutta ihoa       
– aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä            

Ikääntymisen myötä ihon luontainen kollageenituotanto hidastuu ja kollageenin pilkkoutuminen kiihtyy. Mikroneulaus aktivoi ihoa tuottamaan kollageenia, jolloin saadaan näkyviä hoitotuloksia juonteiden ja ihon veltostumisen hoidossa.    

Mikroneulaushoidossa ihoa käsitellään neulausrullalla. Neulat ovat 1 mm pitkiä ja tekevät ihoon kanavia, joiden kautta tehoaineet päästään viemään syvemmälle ihoon. Neulaamisen seurauksena ihossa vapautuu kasvutekijöitä ja kollageenituotanto aktivoituu. Mikroneulausrullan lisäksi hoidossa käytetään ihoa kosteuttavia, kiinteyttäviä ja hoitavia tuotteita. Hoidon kesto on 60 min.

Hoito toteutetaan aina 6 kerran sarjahoitona 2 kuukauden aikana (4 hoitoa viikon välein, 2 hoitoa 2 viikon välein). Tuloksia näkyy jo hoitosarjan aikana ja ihossa tapahtuu muutoksia vielä 6-12 kk hoitosarjan päätyttyä. Sarjahoitoa suositellaan tehtäväksi kerran vuodessa, jonka jälkeen siirrytään ylläpitokäsittelyihin. Ylläpitokäsittelyitä voidaan tehdä 1-2 kuukauden välein.

Varaa aikasi tästä.Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä:

Access Bars® -hoito 50 min. 85 €

Intuitiivinen energiahoito
30 min. 55 €
45 min. 85 €

Kulmien kestovärjäys 25 €
Kulmien muotoilu
15 €

Ripsien kestovärjäys 25 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 40 €

Minipedi-jalkahoito kasvohoidon yhteydessä 45 €
Kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen, jalkojen kevyt raspaus, hieronta. Ei sisällä lakkausta.

Recovery Boots Pro lymfaterapia
Sopii kaikille rentouttamaan ja poistamaan turvotusta.
30 min. 25

Ihonhoitokonsultaatio

ESSE Expess tutustumishoito 30 min. 65 €

Tutustu helposti Essen tuotteisiin ja hoitoihin.
Konsultoivassa, virkistävässä hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet.  Hoidon päätteeksi tehdään hoitosuunnitelma ja suositellaan tuotteet kotihoitoon.
Saat hoidon veloituksetta ostaessasi 150 € arvosta tuotteita hoidon yhteydessä.

 

Varaa aikasi tästä.

 

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.