Kasvohoidot

Blvd Beauty hoidot
Voit varata tietyn hoidon sijasta pelkän ajan, jolloin kasvohoidon hoitotuotteet ja –menetelmät määritellään ihosi kunnon ja toiveittesi mukaisesti. Pidemmissä hoidoissa ehditään tekemään sekä ihon epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus että pidempi hieronta erilaisin menetelmin. Kaikki hoidot sopivat sekä naisille että miehille.

Nämä hoidot sopivat hyvin myös lahjaksi.

Lue tyytyväisten asiakkaidemme suositukset tästä.

 

Blvd Beauty RedCarpet kasvohoito 40 min. 79
+ Meikki hoidon päätteeksi 10 €

Haluatko hengähtää hetken kiireisen päivän keskellä samalla, kun ihosi saa pikakaunistuksen?
Hoito sisältää: honhoitokonsultaatio, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, silmänympärysvoide, huulihoide, naamio ja hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.

Blvd Beauty MyTime kasvohoito  1 h 15 min. 129 €
+ Meikki hoidon päätteeksi 10 €

Hoito on yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään rentoutumiseen ja toiveittesi mukaan räätälöityyn hoitoon.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta,  epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus tai rentouttava erikoishieronta, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.

Blvd Beauty SuperPampering kasvohoito  1 h 45 min. 169 €
+ Meikki hoidon päätteeksi 10 €

Kaipaatko hengähdystaukoa ja hellivää hoitoa?
Hoito on yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään rentoutumiseen ja toiveittesi mukaan räätälöityyn hoitoon. Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, rentouttava erikoishieronta ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.

Blvd Beauty Ritual kasvohoito minimanikyyrillä tai minipedikyyrillä  2 h 15 min. min. 219 €
+ Meikki hoidon päätteeksi 10 €

Rentoudu ylellisessä hoidossa samalla, kun kasvojen ihosi lisäksi kätesi tai jalkasi hoidetaan kauniiksi. Hoito on yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään rentoutumiseen ja toiveittesi mukaan räätälöityyn hoitoon. Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, erikoispitkä hieronta, joka koostuu kolmesta erilaisesta kasvohieronnasta ja niska-hartiahieronnasta: itämainen paineluhieronta, kasvojen piirteitä kohottava syvälihashieronta ja rentouttava erikoishieronta ihotyypin mukaisilla tuotteilla, naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Kasvohoidon aikana tehdään minimanikyyri tai -pedikyyri, joihin sisältyy käsien ja jalkojen kynsien huolittelu, kynsinauhojen siistiminen sekä hieronta.
Hoidon jälkeen iho on välittömästi kiinteämpi, kimmoisampi ja pehmeämpi.

Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito  1 h 45 min. min. 179 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta,  epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus tai lempeä erikoishieronta, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Blvd Beauty Energy Balance Plus kasvo- ja energiahoito  2 h 15 min. min. 229 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.
Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, lempeä erikoishieronta ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Blvd Beauty Teens nuoren ihonpuhdistushoito  1 h 108 €

Hoito on yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään nuoren ihon puhdistamiseen, kirkastamiseen ja raikastamiseen.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhdistus, entsyymikuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, huulihoide, ihoa rauhoittava seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta nuorenn toiveen mukaan.

Blvd Beauty Teens Relax nuoren ihonpuhdistushoito ja Access Bars -hoitopaketti
1 h 30 min. 159 €

Hoito on yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään nuoren ihon puhdistamiseen, kirkastamiseen ja raikastamiseen. Hoitoon sisältyy rentouttava Access Bars -käsittely.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhdistus, entsyymikuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, huulihoide, ihoa rauhoittava seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Hoitoon sisältyy tieteellisesti tutkittu rentoutushoito Access Bars®, jossa käsitellään 32 pään pistettä lempeästi painellen n. 50 min. ajan.

Access Bars -hoito
– helpottaa nukkumista
– parantaa unen laatua
– rentouttaa
– vähentää stressiä
– vapauttaa alitajuisia uskomuksia, tunteita, ajatuksia ja muistoja
– vähentää häiritseviä ajatuksia
– helpottaa ahdistusta ja masennusta
– auttaa elämän muutoksissa
– parantaa itseluottamusta
– tuo lisää elämäniloa ja energiaa

 


 

DIBI Filler Code kasvohoito 159 eur
+ Meikki hoidon päätteeksi 10 €

Ryppyjä ja ihoa täyteläistävä erikoiskasvohoito stressaantuneelle iholle, jossa on juonteita. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.
Hoidossa iho kuoritaan entsymaattisella erikoiskuorinnalla. Juonteisiin imeytetään erikoisseerumi ja one-to-one-mapping -erikoistuote. Naamiona käytetään helmiäistä sisältävää volyymikauneusnaamiota, joka täyttää ja virkistää kokonaisvaltaisesti sekä tehostaa käytettyjen seerumeiden täyttövaikutusta ihossa. Hoidon jälkeen ihon on kuulas, kiinteä ja huomattavasti nuorekkaamman näköinen. Hoidon kesto on 60 min.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhdistus puhdistusgeelillä ja hoitonesteellä, entsymaattinen kuorinta, tehoseerumi, juonteita täyttävä erikoistuote, hoitava naamio ja hoitovoide.

DIBI Filler Code sarjahoito 795 €  (maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä)

Sarjahoito toteutetaan 5 kerran hoitosarjana, jolloin hoito tehdään viikon välein 5 viikon ajan.

Sarjahoidon ostaja saa hoidon tueksi ihoa täyteläistävän kotihoitotuotteen Filler Code Miracle Cream 50 ml (arvo 127 €).

 


 

DIBI Lift Creator kasvohoito 159 eur
+ Meikki hoidon päätteeksi 10 €

Napakoittava hoito veltostuneelle iholle. Kasvojen lisäksi käsitellään kaula ja dekolteen alue.

Hoito

– kiinteyttää, napakoittaa ja nuorentaa ihoa

– selkeyttää leukalinjaa

– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita

– heleyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa

– piristää ja keventää sekä mieltä että kehoa

– lisää ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

Hoidossa iholle tehdään pintapuhdistus ja se kuoritaan hedelmähappokuorinnalla. Sen jälkeen iholle imeytetään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan räätälöity yhdistelmä erikoisseerumeita, jonka päälle levitetään silkkivolyyminaamio. Naamio ulottuu koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja sen vaikutuksen aikana tehdään naamion päällä itämainen paineluhieronta. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään kiinteyttävä erikoishoitovoide. Hoidon jälkeen iho on napakampi, täyteläisempi ja heleämpi. Hoidon kesto on 60 min.

DIBI Lift Creator sarjahoito 795 €  (maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä)

Sarjahoito toteutetaan 5 kerran sarjahoitona niin, että hoidot tehdään 2 kuukauden aikana (ideaalitilanteessa tehdään 3 hoitoa 1 viikon välein ja 2 hoitoa 2 viikon välein)

Sarjahoidon ostaja saa hoidon tueksi ihoa napakoittavan kotihoitotuotteen Lift Creator Cream 50 ml (arvo 150 eur).

 


NIMUE Hapotuskäsittely (15/35 %) kollageeni- tai merilevänaamiolla 119 €

Aktiivisesti ihoa uudistava hapotuskäsittely sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle iholle, jossa esiintyy kuivuutta, epäpuhtauksia sekä juonteita, ylipigmentoituneelle ja epätasaisesta ihon sävystä kärsivälle iholle.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, pintapuhditus, entsyymikuorinta, hapotuskäsittely 15/35 % Bio-active Complex kuorinta-aineella, kollageeni- tai merilevänaamio, hoidon viimeistely lopputuotteilla.

Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava hapotuskäsittely silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä saa huokoset näyttämään pienemmiltä. Hoidon kesto on 60 min.

Yksittäiskäsittelynä hoito on ihoa kirkastava ja kosteuttava.
Sarjahoito: suositellaan 3-5 hoitosarjaa 1 hoito/ vko. Sarjahoidolla saa tuloksia ihon uudistamiseen, kiinteyttämiseen, syväkosteuttamiseen ja se ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

NIMUE Mikroneulaus

Sarjahoito 785 €  (maksetaan ensimmäisen hoitokerran yhteydessä)
Ylläpitohoito sarjahoidon jälkeen 119 €

Mikroneulaus on erikoismenetelmä ihon uudistamiseen. Hoidon teho perustuu ihon luontaisen kollageenituotannon aktivointiin.

Hoito-ohjelma                      
– madaltaa pintaryppyjä ja syvempiä juonteita      
– kiinteyttää veltostunutta ihoa           
– tasoittaa ihon väriä (ylipigmentaatio)                   
– tasoittaa ihon pintarakennetta (laajentuneet huokoset)          
– elvyttää valovaurioitunutta ihoa       
– aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä            

Ikääntymisen myötä ihon luontainen kollageenituotanto hidastuu ja kollageenin pilkkoutuminen kiihtyy. Mikroneulaus aktivoi ihoa tuottamaan kollageenia, jolloin saadaan näkyviä hoitotuloksia juonteiden ja ihon veltostumisen hoidossa.    

Mikroneulaushoidossa ihoa käsitellään neulausrullalla. Neulat ovat 1 mm pitkiä ja tekevät ihoon kanavia, joiden kautta tehoaineet päästään viemään syvemmälle ihoon. Neulaamisen seurauksena ihossa vapautuu kasvutekijöitä ja kollageenituotanto aktivoituu. Mikroneulausrullan lisäksi hoidossa käytetään ihoa kosteuttavia, kiinteyttäviä ja hoitavia tuotteita. Hoidon kesto on 60 min.

Hoito toteutetaan aina 6 kerran sarjahoitona 2 kuukauden aikana (4 hoitoa viikon välein, 2 hoitoa 2 viikon välein). Tuloksia näkyy jo hoitosarjan aikana ja ihossa tapahtuu muutoksia vielä 6-12 kk hoitosarjan päätyttyä. Sarjahoitoa suositellaan tehtäväksi kerran vuodessa, jonka jälkeen siirrytään ylläpitokäsittelyihin. Ylläpitokäsittelyitä voidaan tehdä 1-2 kuukauden välein.

 Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä:

Intuitiivinen energiahoito 30 min. 59 €

Kulmien kestovärjäys 20 €
Kulmien muotoilu
10 €

Ripsien kestovärjäys 20 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30 €

Meikki kasvohoidon päätteeksi 10 €
Kevyt 10 min. huolittelu kasvohoidon jälkeen, sis. meikkipohja, poskipuna, ripsiväri, huulikiilto tai huulipuna.

Minipedi -jalkahoito kasvohoidon yhteydessä 39 €
Kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen, jalkojen kevyt raspaus, hieronta. Ei sisällä lakkausta.

Minimani -käsihoito kasvohoidon yhteydessä 39 €
Kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, hieronta. Ei sisällä lakkausta.

NIMUE-silmänympäryshoito 18 €
Kosteuttaa, tasoittaa ja kirkastaa herkkää silmänympärysaluetta. Hoito laskee turvotusta, häivyttää tummia silmänalusia ja madaltaa juonteita ja ryppyjä. NIMUE kollageeninaamio kosteuttaa ja virkistää silmänympärysihoa sekä tehostaa hoitotuloksia silmänympärysiholla kasvohoidon yhteydessä.

Recovery Boots Pro lymfaterapia
Sopii kaikille rentouttamaan ja poistamaan turvotusta.
30 min. 18 €
60 min.  33 €

 

 

 

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.