Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivinen energiahoito 40 min. 79 €
– Toisen hoidon yhteydessä 30 min. 59 €

Hoito vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Asiakkaat ovat kertoneet, että energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Energiahoidon aikana asiakas rentoutuu peiton alla hoitopedissä tai sängyssä omassa kodissaan, sillä hoito onnistuu myös etähoitona.

 


 

Intuitiivinen energiahoito kasvohoidon yhteydessä

Blvd Beauty Energy Balance kasvo- ja energiahoito 1 h 45 min. 178 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta,  epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus tai lempeä erikoishieronta, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

Blvd Beauty Energy Balance Plus kasvo- ja energiahoito 2 h 15 min. 228 €

Hoito on yhdistelmä yksilöllisesti ihon kunnon mukaisesti toteutettavasta kasvohoidosta ja kohottavasta energiahoidosta. Hoidossa käytetään laajempi valikoima tuotteita ja kasvoille, kaulalle ja decolletelle tehtävä hieronta on kestoltaan pidempi.

Hoito sisältää: ihonhoitokonsultaatio, rentouttava aromaterapiahengitys, pintapuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus, silmänympärysvoide, huulihoide, seerumi, lempeä erikoishieronta ja naamio ihotyypin mukaisilla tuotteilla sekä hoidon viimeistely lopputuotteilla. Naamion aikana tehdään rentouttava käsi- tai jalkahieronta asiakkaan toiveen mukaan.
Hoidon lopuksi tehdään 30 min. pituinen energiahoito, joka vaikuttaa stressioireisiin, kiireen ja riittämättömyyden tunteisiin sekä kehon ja mielen rauhoittumiseen. Energiahoidon jälkeen olo on tasapainoisempi, virkistyneempi ja tyynempi. Hoito tukee arjessa jaksamista. Energiahoidon vaikutukset näkyvät myös ulkoisesti rentoutena kasvoilla ja keholla.

 


 

Access Bars®

Access Bars -hoito  1 h 15 min. 119 €

Access Bars on tieteellisesti tutkittu hoito, joka vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse.

Hoidossa käsitellään 32 pään energiapistettä kevyesti painamalla. Näiden pisteiden käsittely stimuloi positiivisia muutoksia aivoissa. Hoitoa voi ajatella ikäänkuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin keho ja mieli voivat alkaa luoda sitä, mitä ne eniten kaipaavat. Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, seksiin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Access Bars -hoidosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jolla on pystytty todentamaan neurologiset ja fyysis-emotionaaliset vaikutukset.

Access Bars -hoito
– helpottaa nukkumista
– parantaa unen laatua
– rentouttaa
– vähentää stressiä
– vapauttaa alitajuisia uskomuksia, tunteita, ajatuksia ja muistoja
– vähentää häiritseviä ajatuksia
– helpottaa ahdistusta ja masennusta
– vähentää paniikkioireita
– helpottaa ADD-, ADHD- ja OCD -oireita
– elvyttää kehon omia paranemisprosesseja
– lisää kehon energiavirtausta
– auttaa elämän muutoksissa
– parantaa itseluottamusta
– lisää tietoisuutta
– tuo lisää elämäniloa ja energiaa

Hoito sopii kaikille: aikuisille, lapsille ja nuorille sekä myös raskaana oleville naisille.

 


 

Homeopatia

Mitä homeopatia on?

Minna opiskelee homeopaatiksi Transformational School of Homeopathy Helsinki -oppilaitoksessa. Homeopaattisiin opiskelijahoitoihin on mahdollista varata aikoja keväästä 2022 alkaen.

 

 

Hinnat sisältävät ALV 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomista aikavarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.