Recovery Boots Pro Lymfaterapia

Mitkä Bootsit?

Recovery Bootsit eli palautuslahkeet eli lymfalahkeet ovat jalkoihin sujautettavat kompressiolahkeet, jotka parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta. Aikaisemmin kompressiolaitteita käytettiin vain verenkierron ja lymfajärjestelmän sairauksista kärsiville potilaille. Nykyään niin urheilujoukkueet, fysioterapeutit kuin ammattiurheilijat käyttävät Recovery Bootseja tehostamaan harjoittelua ja palautumista ja hoitamaan erilaisia vammoja.

Uusimmat tutkimukset osoittavat, että lymfaterapia nopeuttaa lihaksien palautumista. Lymfaattisella järjestelmällä ei ole vastaavanlaista pumppua kuin  sydän on verenkierrolle. Laskimo- ja lymfakierto eliminoivat maitohappoja passiivisesti, mutta se vie aikansa. Recovery Bootsit matkivat tätä prosessia tuottamalla jalkoihin peräkkäistä puristusta, joka poistaa aristusta ja väsymystä aiheuttavia kuona-aineita. Recovery Bootsien digitaalisesti kontrolloitu ilmanpainesysteemi saa aikaan dynaamisen puristuksen raajoissa, joissa on tyypillisesti huono verenkierto.

Recovery Bootsit voivat auttaa:

-kehoa palautumaan mm. urheilusuoritusten, leikkausten ja pitkien lentojen jälkeen

-urheiluvammojen hoidossa

-tehostamaan verenkiertoa

-vähentämään selluliittia

-helpottamaan kipua ja vähentämään turvotusta jaloissa

-seuraavien sairauksien oireiden lievittämisessä: MS-tauti, fibromyalgia, lymfedeema, lipödeema, imusolmukkeiden poistosta aiheutuvat lymfajärjestelmän häiriöt, reumasairaudet, levottomat jalat, unettomuus, erilaiset kiputilat.


Hoidot ja hinnat
30 min. 45 €
60 min. 85 €

Lisäpalveluna kasvohoidon yhteydessä:
30 min. 25

Varaa aikasi tästä.