Tuotteet

Olemme valinneet asiantuntijakäyttöömme laadukkaimmat tuotteet.

Etkö pääse tuoteostoksille hoitolaan? Voit myös tilata tuotteita kauttamme ja lähetämme ne sinulle. Kysy lisää: 044 5663 612 tai info@blvd.fi

Helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin alusta loppuun, pohjusteista viimeistelyyn!

Italialaista huipputeknologiaa vaativaan makuun. Ylellisiä, dermatologisesti testattuja nuorentavia ihonhoitotuotteita ja erikoishoitoja aikuiselle iholle.

Tieteellistä ihonhoitoa ja ekologisuutta. Nimue on ainutlaatuinen dermokosmeseutikaalinen ammattitason ihonhoitosarja. Tuloksellinen kauneudenhoito on Nimuen perusperiaate, joten tuotteissa yhdistyvät aitojen, erittäin korkealaatuisten kasviuutteiden sekä bioteknologisesti tuotettujen raaka-aineiden parhaat puolet.

 

logo_opi

Leikkimielisistä nimistään, valtavasta sävyvalikoimastaan ja pettämättömästä laadustaan tunnettu kynsilakkojen ammattilaissarja.

revitalash

Laadustaan tunnettu edelläkävijätuotemerkki, joka on toiminut jo yli 30 vuotta ripsien ja kulmien kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Tutkitusti pidemmät ja tuuheammat ripset, kulmakarvat ja hiukset!